charlyka -> RE: Po SS spet v veselem pričakovanju (1.2.2010 9:51:33)
|
Dobro jutro! Kako ste nosečke? [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] Da malo povzamem: Ozzy - me veseli, da si se pozdravila in da ni bilo nič hujšega [sm=bravo.gif] Rea27 - hvala za nasvet glede šumečih tabletk - bom šla tudi jaz raje v lekarno kot v spara Divans1 - moj bibi se tud po celem bušiju premetava, enkrat tu, drugič tam [sm=smiley36.gif] ZoyaEva - ja, kot vedno, bolečine so prisotne, ampak, kot sem že rekla, sem se jih kar navadila ignorirat - saj sem vse G razložila, je pogledala in rekla, da je vse ok in me to pomirja. Pazim, da se ne prenajem [sm=smiley36.gif], tiste dni, ko sem bolj aktivna - grem v trgovino, k zdravniku ali pospravljam, me boli vse in potem počivam in je boljše. Tudi bolečine so različne - enkrat je tisto klasično špikanje, drugič me vse preko trebuha veže, ker se razteza, tudi čisto spodaj čutim neke bolečine - tako kot praviš, bolj tope ... Bibi me brca povsod - tudi direktno v mehur, pa moram potem kar na wc laufat [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Opazila sem tudi, da včasih ful težko diham [sm=zmeden.gif] ... Noge mi zaenkrat ne otekajo hvalabogu, bom pa začela nosit one nogavice proti krčnim žilam (saj sem že zadnjič povedala, da sem jih kupila, a ne?, sam jih še nisem oblekla, sem bolj lene sorte [sm=jezicek.gif]) Je lušten tale voziček o katerem te govorile !
|
|
|
|