charlyka -> RE: Po SS spet v veselem pričakovanju (4.12.2009 19:36:15)
|
Dober večer [sm=nosecka.gif]! Vidim, da ste pridno pisale. Hrana - tudi jaz jem vse isto kot prej, nič več, nič manj, mogoče malo več sadja, pa trudim se, da bi več pila, pa mi nekako ne rata [sm=smiley24.gif] ZoyaEva - meni moja G ni nič rekla, da bi morala kaj posebnega pazit pri prehrani, ko sem ji povedala, da ne jem mesa, edino, da lahko kar še naprej jem Centra Med Mami, če želim (notri je folna in nekaj ostalih mineralov). Sama sem se zdaj odločila, da bom tu pa tam pojedla še kako omega 3 kapsulo, ker mi jajca enostavno smrdijo. Suha koža - oooo groza, me včasih kar skupaj vleče po tuširanju [sm=smiley5.gif]. Namažem se z dove kremo za telo, proti strijam pa se občasno namažem z oljem Sanosan, ki so ga ful priporočale stare nosečke [sm=smiley1.gif] (kupila sem ga v Dm). Divans1 - v času študija sem si 1krat letno dajala pregledat ščitnico z UZ, ker mi je zdravnica na enem sistematskem rekla, da imam malo povečano. No, nikoli hvala bogu ni bilo nič narobe, tako da sem po nekaj letih prenehala s pregledi. Sem pa to seveda omenila svoji G, ki mi je rekla, da naj povem svoji zdravnici in mi bodo pregledali kri. In tako je bilo, in vse je ok. [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] Spet sem malo brala mnenja glede cepljenja in me je kar groza. Komaj čakam, da ta pandemija mine in pride pomlad in da se nam bo gripa zdela le huda nočna mora.
|
|
|
|