najnaj -> RE: izpuščaji od goste hrane (18.11.2009 17:23:30)
|
se opravičujem,ker nisem bila čisto točna pri navedbi starosti uvajanja.....navedla sem približno pri 5 meseceih, ampak je bil kakšen dan prej....uvajala sem po eno živilo 2-3 dni. recimo jabolko sem dajala 2 dni,ker se mi je zdelo,da bo o.k., korenček tudi, ostalo pa po 3 dni. vem,da je dobila pikice po kolerabi,ker sem jo dala samo en dan in je takoj neslednji dan dobila pikice.prej po krompirju ( 3 dni ) ni bilo nič. potem en dan nisem dala nič in dala hruško tri dni.tretji dan so bile pikice. po 2 dneh banane, pikice.....nikakor ne hitim. vbistvu je bilo 6 živil nekje v dobrih 3 tednih. ene so me celo kritizirale,da kaj kompliciram,da so one pač bolj hitro šle naprej. jaz sem pa vedela,da moram počasi. danes sem glih zato dala nazaj jabolko,da se vse umiri. razen pikic, mislim,da ni imela drugih težal. sicer je malo sitnarla, mogoče jo je tudi kaj bolelo. kakala je normalno.nič se ni mučila. mogoče po banani malo bolj trdo. nič, bom šla počasi naprej. tista živila,ki ni prenesla, bom malo odmaknila iz "jedilnika" in probala čez čas....hvala za nasvete.....
|
|
|
|