SaaS -> RE: Montiranje lupinice (18.11.2009 16:42:21)
|
IZVIRNO SPOROČILO: lenca1 Drugače pa so v BC trgovinah ful prijazne prodajalke in če se zmeniš lahko probaš lupinico v svojem avtu, da vidiš če so pasovi dovolj dolgi, da pravilno zapneš MC lupinico (sej v glavnem so pasovi dovolj dolgi v vseh avtih). Ja, priporočam, da prej sprobaš, če je pas dovolj dolg. Jaz sploh nikoli niti pomislila nisem, da pas ne bi bil dovolj dolg!! A žal so nekateri. Zadnjič sem sina hotela peljat z očetovim avtom, ker se je moj pokvaril in glej ga zlomka, lupinice nisem mogla pripet, ker je bil pas prekratek. Čisto sem bila šokirana. Kaj potem narediš, če bi morala nujno kam? K sreči sem imela doma še eno lupinico (sposojeno od prijateljice), katero sem zelooo na tesno pripela. Očitno ravno toliko manjša, da je šlo "glih za glih". Ko sem za prvega otroka kupovala lupinico niti pomislila nisem, da bi prej probala. K sreči v moj avto gre. Pri vozičku sem pomislila na to in je šla prodajalka z mano ven in sva ga zložili in dali v prtljažnik, preden sem ga kupila.
|
|
|
|