[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (17.6.2005 11:46:37)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Skorpija -> A bi šla katera jutri na žur sanjskih moških?...iz MB (17.6.2005 11:51:28)

Jaz mam že jutri žur z mojim sanjskim moškim :bravo::bravo::bravo:

total -> A bi šla katera jutri na žur sanjskih moških?...iz MB (17.6.2005 11:51:39)

Me dragi ubije:hudicek::)-

TANTRA -> A bi šla katera jutri na žur sanjskih moških?...iz MB (17.6.2005 11:53:08)

Oh, kaj pa naj jaz z tako mladino? :)-:)-No, edino edi bi bil primeren zame.:zmeden2:... Samo potem me moj da na hladno....:hudicek::hudicek::hudicek:

Anonimen -> A bi šla katera jutri na žur sanjskih moških?...iz MB (17.6.2005 12:02:56)

Žal se mi nihče od njih ne zdi ravno sanjski.Nekateri so sicer kar simpatični, ampak kaj ko so takoooo otročji.Se bom kar držala mojega:love: in bom šla jutri raje z njim na sanjski zmenek;).

Lp, Srček

Mijavček -> A bi šla katera jutri na žur sanjskih moških?...iz MB (17.6.2005 12:04:04)

Ja.... pa da moj poroko odpove :(

muki1 -> A bi šla katera jutri na žur sanjskih moških?...iz MB (17.6.2005 12:10:43)

Škorpija, srček :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:
Pa kaj boš tam, a to organizirajo žur da kaj zaslužijo in so vabljeni vsi ali pa da se vidijo med sabo in ga zažurajo, ker potem nimaš tam kaj iskat če je privat zabava,a se motim? Ali si pa groopie( pa saj nevem če sem prav napisala, me boste ziher popravile) :hudicek:
lep vikend vsem

Mijavček -> A bi šla katera jutri na žur sanjskih moških?...iz MB (17.6.2005 12:14:12)

ma to oni prirejajo pomjem, da privabijo čimveč punc...
pa da si popravijo okus po uni, ta sanjski :)-

Hec, sej drgač je najbrž čist uredu punca ;)

Stran: [1]