Erik Maj Potočnik in Matjaž Plošinjak (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Pikapolonica -> Erik Maj Potočnik in Matjaž Plošinjak (17.6.2005 11:36:42)

Sorry, ampak meni sta kot ena dva MIŠ-MENA....

Lp, :pika:

Mimo grede (pa ne sosedove), če kdo ne ve kdo za enga :hudicek: sta ta dva - modna kreatorja sta.

JASNA D -> Erik Maj Potočnik in Matjaž Plošinjak (17.6.2005 11:37:49)

A to sta ona dva topla?

Jasna

snorlax -> Erik Maj Potočnik in Matjaž Plošinjak (17.6.2005 11:39:35)

Sej sta čudna za pogledat, samo po drugi strani sta mi pa ful cool, ker si upata na glas povedat, da sta homoseksualca, da sta drugačna po načinu oblačena (no, to se tudi vidi), da se šminkata...
V tej današnji družbi, ki je zelo nestrpna do drugačnih, je to pohvalno.

L.p.:)

Pikapolonica -> Erik Maj Potočnik in Matjaž Plošinjak (17.6.2005 11:39:52)

Ja, ta vroča....

:pika:

Pikapolonica -> Erik Maj Potočnik in Matjaž Plošinjak (17.6.2005 11:40:59)

Snorlax, se strinjam. Pohvalno, da si upata. In lepo, da se imata rada :love::love::love::love:

:pika:

Anonimen -> Erik Maj Potočnik in Matjaž Plošinjak (17.6.2005 11:42:52)

resno: A sta par?:zmeden::zmeden::zmeden:
Nikol ne bi rekla:zmeden::zmeden::zmeden:

dory -> Erik Maj Potočnik in Matjaž Plošinjak (17.6.2005 11:44:14)

S tako modo se lahko sprehajas le kje po vesolju...ampak nej ustvarjata,tko jima vsaj traparije ne bojo hodile po glavi..pomoje si pa res delita vse..sluzbeno in privat zivljenje :)

snorlax -> Erik Maj Potočnik in Matjaž Plošinjak (17.6.2005 11:47:34)

To je ziher, da sta par tudi zasebno. Sta povedala na TV - v TLP in tudi v časopisih.

Bravo zanju!

Njuna moda je pa res bolj ekstravagantna. Mislim, da sta oblekla Regino za nastop na EMI.

L.p.:)

.ču -> Erik Maj Potočnik in Matjaž Plošinjak (17.6.2005 11:47:35)

Ok,nej se mata rada,...sam bi pa rekla,da vseen mal kopirata(D&G)in ker sta pr nas v Slo edini "tovrstni primer" zaenkrat uspevata,...
Pa po moje tud mal komplekse zdravta:zmeden2:

Bi blo pa zanimivo slišat kakšna sta kot "delodajalca" kako kej s šiviljami delata oz.kako jih plačujeta:zmeden2:ker slavo žanjeta ona dva in ne punce,ki vse to nardijo....

Ma ja,....živi in pusti živeti,a ne?

viv_ -> Erik Maj Potočnik in Matjaž Plošinjak (17.6.2005 11:53:04)

Jaz poznam Plošinjaka osebno - je študiral pri nas, pa pe parkrat je za nas delal terenske ankete in moram rečt, da je zelo prijeten fant, tudi delo je opravil super, korektno in v roku - za razliko od nekaterih "straight" in "normalno oblečenih" anketarjev...

Meni sta všeč!

pika74 -> Erik Maj Potočnik in Matjaž Plošinjak (17.6.2005 11:54:48)

Meni je pa Maj poslal prošnjo za službo, pa ni bil sprejet :)-

Pikapolonica -> Erik Maj Potočnik in Matjaž Plošinjak (17.6.2005 11:55:02)

Joj, saj zdaj mi je pa kar hudo, ko sem načela to temo. Saj nisem hotla rečt da nista v redu, samo to sem rekla, da mi po izgledu glih ne pašeta. Drugače pa verjamem da sta čisto OK!

LP, :pika:

.ču -> Erik Maj Potočnik in Matjaž Plošinjak (17.6.2005 11:56:47)

Pikapolonica,pa se ja ne boš zdej sekirala k si to temo odprla:)
Če je ne bi ti,bi jo pa kera druga:)npr.jest

lp:rozica:

Tiki -> Erik Maj Potočnik in Matjaž Plošinjak (17.6.2005 11:58:16)

Sem ju videla tudi že v živo, pa takrat sta imela še enega kompanjona zraven, ki je bil kot onadva, le daj je bil rdečelasec.
Njun videz, life style in njune kreacije (atributi vzeti iz 17., 18. stoletja, pa malo aktualne asimetrije in sodobnih materialov) so po mojem mnenju primerne za na oder ali pa za zbujanje pozornosti, pa dober lobi imata za sabo. Saj drugače ni tako slabo, a malo mem :zmeden2:, tako kot sta naslovila svojo zadnjo modno revijo Mem coutoure.
Ja pri nas res dovolj, da si le drugačen in si že slaven :zmeden:?.

cmokec -> Erik Maj Potočnik in Matjaž Plošinjak (17.6.2005 11:59:43)

Jaz ju osebno ne poznam, ko sta pa na TV, pa raje zamenjam program. Pa sploh ne zaradi spolne usmeritve, sam meni delujeta kot ene spake. Sem bol za normalne. O njuni modi pa tud nebi, ker je ne poznam. Tko, da v bistvu zelo mal vem, ampak vizuelno. Meni ne gre.

ma-ja -> Erik Maj Potočnik in Matjaž Plošinjak (17.6.2005 12:05:43)

Ampak izgledata pa res grozno. Ne vem, nezdravo. Kaj pa privat počneta, je pa njuna stvar.
Moda, ki jo ustvarjata mi pa tudi ni všeč, sem bolj za take zadeve, ki jih lahko za na cesto oblečeš.

Anonimen -> Erik Maj Potočnik in Matjaž Plošinjak (17.6.2005 12:05:57)

Vrejetno v svetu mode, pa tudi druge (pa ne rasnično v svetu, tudi pri nas), moraš malo izstopati, da te opazijo. Potem pa lahko pokažeš, kaj znaš. Upam, da jima bo uspelo.

snorlax -> Erik Maj Potočnik in Matjaž Plošinjak (17.6.2005 12:05:57)

Saj meni sta za pogledat tudi grozna, ampak občudujem njun pogum - drzniti si biti drugačen.

Tiki -> Erik Maj Potočnik in Matjaž Plošinjak (17.6.2005 12:15:18)

Pa še to, spominjata na Alana Hranitelja, tako po videzu kot s svojimi kreacijami, le da je on svoje stvari postavil na pravo mesto. Mu ne sžeta niti do kolen.
Kar zadeva njune spolne usmerjenost, me sploh ne moti. Poznam kar nekaj gejev, pa so vsi ful :love: in mi jih kar škoda, da punce ostanejo prikrajšane ;), za njiju pa tega ne morem reči. Super da sta par.

Pia73 -> Erik Maj Potočnik in Matjaž Plošinjak (17.6.2005 12:31:47)

Samo, da nista moja bi rekla moja sodelavka,... :)-:)-:)- Pa še prav ima dokler nista moja me ne moti,...

Meni je mimo samo, da sta tak namazana, če sta pa geja, pa tako kot komu paše,...

Anonimen -> Erik Maj Potočnik in Matjaž Plošinjak (17.6.2005 12:39:01)

Meni sta OK, se malo zabavam, ko ju gledam. In sploh Erik Maj se mi zdi prav prijeten fant.
Si pa ne predstavljam, kako se kaj počuti ga. Potočnik iz Železnikov ali iz kje že. Verjetno preprosta vaška mamka, ki prižge TV in vidi sina napudranega in našminkanega. No, jaz na njenem mestu ne bi glih umrla od sreče.

*AnaL* -> Erik Maj Potočnik in Matjaž Plošinjak (17.6.2005 13:05:49)

Ni glih vaška mamka, ji pa nič ne zavidam.Ampak se mi zdi da se sploh ne sekira, kar je tud prav. Drugače pa Erik prav lepo zna igrat na dude...

Se mi zdi da je sicer čist u'redu fant, le izgled in glas mi nista najbolj všeč.

L.P

piščanc -> Erik Maj Potočnik in Matjaž Plošinjak (17.6.2005 13:11:28)

al pa aliena

me zanima kok časa moraš stat pred ogledalom, da narediš tak zmamzek, najbrž celo življenje :)-

ampak, če jima paše

Tiki -> Erik Maj Potočnik in Matjaž Plošinjak (17.6.2005 13:17:04)

Po mojem, pa jima make up ne vzame toliko časa, saj imata v bistvu samo bel puder in rdečo šminko. Je pa efektivno.

pika74 -> Erik Maj Potočnik in Matjaž Plošinjak (17.6.2005 13:22:52)

a je Maj mogoče 21 let star?

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>