[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (17.6.2005 11:24:13)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

čebelica maja -> Obsevanje pri raku maternice-poznate koga? (17.6.2005 11:50:41)

Žal mi je za tvojo sestrično. Ne poznam pa nobene ženske s podobnim problemom. Želim ji vse najboljše, naj jo čuva angel!

pravljica -> Obsevanje pri raku maternice-poznate koga? (17.6.2005 11:53:30)

jaz sem jo poznala, a je žal ni več :angel:

ni hodila na preglede in ko jo je bolelo ko :hudicek: je bilo prepozno...pa stara je bila že 50 let

držim :miska: za tvojo sestrično!

čebelica maja -> Obsevanje pri raku maternice-poznate koga? (17.6.2005 11:55:51)

Še nekaj: Naj se posluži še kakšne homeopatske zadeve (ala: naravna zdravila oz. dodatki k prehrani), saj je na tržišču ogromno dobrih zadev, sama poznam tudi kar nekaj stvari. Lp,

snorlax -> Obsevanje pri raku maternice-poznate koga? (17.6.2005 12:03:07)

O obsevanju na srečo nimam pojma. Priporočam pa knjigo Helmuta Wandmakerja: Hočeš biti zdrav? Proč s kuhinjskim loncem.

Ta možakar še 45 let je samo presno hrano in trdi, da je s tem moč pozdraviti vse bolezni, vključno z rakom.

Ne vem, ali je kaj na tem ali ne. Če bi jaz zbolela, bi poskusila prav vse. Škoditi ne more, saj tudi že zdravniki trobijo, da z beljakovinami futramo rakave celice.

Upam, da se bo tvoja sestrična čimprej pozdravila, pomagaj ji s pozitivno energijo in mislimi. Morda bi bilo dobro, da se vključi v kakšno društvo, morda obstaja društvo bolnikov z rakom, kjer bo dobila najboljšo možno podporo - strokovno in psihično.

L.p.:rozica::rozica:

Stran: [1]