Ljudski vrt v Mariboru - kje parkirati? (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

makica -> Ljudski vrt v Mariboru - kje parkirati? (17.11.2009 18:48:19)

Živjo

Na naše veliko veselje smo dobili karte za jutrišnjo tekmo naših z Rusi. Ker pa smo iz drugega konca Slovenije, pa je sedaj panika kje se lahko v Mariboru parkira.
Je pred stadionom dovolj parkirnih mest za vse? Kdaj približno je potrebno biti v Mariboru, da ne bo težav s parkiranjem? Kaj če bo pred stadionom vse polno, kam se da parkirati potem? Kako je označena pot do stadiona?

Lepa hvala za vse napotke in navodila.

Manca

mojcaziga -> RE: Ljudski vrt v Mariboru - kje parkirati? (17.11.2009 18:53:50)

Okoli stadiona je nekaj parkirišč, vendar dvomim, da bodo še prosta, ko boste prispeli. Če boste dovolj zgodnji.....
Drugače pa so 17. uri vse modre in bele cone zastonj in jih je okoli kar nekaj tako da brez ne boste. Za stadion je nekaj oznak, ampak brez skrbi, da vam bo vsak znal povedati kje je vkolikor boste vprašali. Smo prijazni, nič bati [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Lahko pa poveš iz katere smeri boste prišli pa vam bo katera natančneje povedala kaj in kako

lp

makica -> RE: Ljudski vrt v Mariboru - kje parkirati? (17.11.2009 19:06:06)

Prišla bom z ljubljanske strani. Hvala res za pomoč.

mojcaziga -> RE: Ljudski vrt v Mariboru - kje parkirati? (17.11.2009 19:25:54)

Se mi zdi, da je najbolje, da greste dol iz AC pri izvozu Maribor-jug (Pohorje) in greste po štiripasovnici naravnost do konca (skozi Hoče, mimo Bauhausa in Rutarja, naravnost mimo Europarka in čez Dravo). Pote, pridete do montažnega krožišča in se držite ravno (se pravi 2. izvoz) in potem na naslednjem križišču naravnost in potem levo in zopet natavnost (skoz ob cesti so parkirišča). Tu pa že vprašate, ker niste več daleč stran od ljudskega vrta (pač spet odvisno kje parkirate, al čisto na začtku ali ....)

lp

ssevin -> RE: Ljudski vrt v Mariboru - kje parkirati? (17.11.2009 19:52:35)

jaz bi na tvojem mestu gledala, da bo avto čim dlje od stadiona, mb pa je itak mali, tak da si peš tudi hitro pri stadionu, če parkiraš napr na lentu recimo.

al1* -> RE: Ljudski vrt v Mariboru - kje parkirati? (17.11.2009 19:58:18)

Tudi jaz priporočam, da parkirate kje bolj vstran - Lent ali pa okoli železniške postaje. 

rainbow -> RE: Ljudski vrt v Mariboru - kje parkirati? (17.11.2009 19:59:35)

Ja, se strinjam. Okoli stadiona bo gžva, praveg parkirišča pa ravno ni.

ly117 -> RE: Ljudski vrt v Mariboru - kje parkirati? (17.11.2009 22:03:19)

Okoli Ljudskega vrta bojo ulice zaprte za promet že od zjutraj. Tak da če boste imeli srečo (dvomim) parkirajte na Lentu ali pa okoli Želežniške postaje. 

Arwenko -> RE: Ljudski vrt v Mariboru - kje parkirati? (17.11.2009 22:09:27)

Jaz bi priporočala recimo parkirno hišo pri Bolnici, ima za nočne ure baje neko zelo ugodno tarifo, tam od 18h ali 19h naprej, peš čez glavni most in to si na stadionu v manj kot 15 minutah. Drugače pa kot so punce rekle, okrog železniške postaje ali Lent. Je pa res problem, ker vse zaprejo, sodelavec, ki stanuje nasproti severnega vhoda ima prav probleme prit domov. 

ly117 -> RE: Ljudski vrt v Mariboru - kje parkirati? (17.11.2009 22:14:35)

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko
Je pa res problem, ker vse zaprejo, sodelavec, ki stanuje nasproti severnega vhoda ima prav probleme prit domov. 

Mi smo tudi tam doma pa nimamo problema s tem.

Anonimen -> RE: Ljudski vrt v Mariboru - kje parkirati? (17.11.2009 22:38:52)

Parkiraš lahko tud pred bloki na gosposvetski - ni tko daleč pol do ljudskega vrta

Anonimen -> RE: Ljudski vrt v Mariboru - kje parkirati? (18.11.2009 9:42:57)

Stadion je razprodan, pomeni da bo v mestu danes norišnica. Če planirate direktno iz avta na stadion in obratno, potem se centru izogibajte, v nasprotnem padete v prometni kaos - predlagam samo v primeru, če ste dovolj mazohisti, da v tem uživate.
Če pa imate na razpolago več časa in prihod planirate v popoldanskem času, pa komot preverite (kot je bilo rečeno že zgoraj) Lent, tam bi se dal najti prostor.
In nenazadnje, da ne ostanem nepristranski, najbližja točka centru (kjer je stadion) ti je Tabor, tu imaš na ogled marsikatero lokalno znamenitost.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (18.11.2009 9:57:01)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

mika -> RE: Ljudski vrt v Mariboru - kje parkirati? (18.11.2009 11:02:31)

IZVIRNO SPOROČILO: ssevin

jaz bi na tvojem mestu gledala, da bo avto čim dlje od stadiona, mb pa je itak mali, tak da si peš tudi hitro pri stadionu, če parkiraš napr na lentu recimo.

sem ravno to hotla napisat

sončnica24 -> RE: Ljudski vrt v Mariboru - kje parkirati? (18.11.2009 11:40:26)

Jaz ti priporočam da parkiraš na železniški postaji in potem peš do stadiona. Avto bo vstran od stadiona pa vedno je prostor, predvidevam da bo danes tudi, ker če se boste zapeljali proti stadionu si v samih enosmernih ulicah.

Blink1 -> RE: Ljudski vrt v Mariboru - kje parkirati? (18.11.2009 13:24:57)

Večina ulic okoli stadiona je danes že zaprta za promet... in je že kaos[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Priporočam: Lent, Štuk, železniška postaja, Tabor... Od povsod imaš približno isto do stadiona.

Pa veselo navijanje želim

HuAnita -> RE: Ljudski vrt v Mariboru - kje parkirati? (18.11.2009 14:25:02)

Štala, štala, pri nas se vsi že ves dan s to tekmo ukvarjamo.... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Blink1 -> RE: Ljudski vrt v Mariboru - kje parkirati? (18.11.2009 15:06:39)

No... hvala bogu bom počasi pobegnila iz centra... Upam, da bo jutri še vse stalo :))

Pa navijat punce!!!

Stran: [1]