|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   3D ultrazvok
17.6.2005 10:59:19   
tinkara333
Živjo!
Zanima me, ce mogoče katera ve kje opravljajo pregled s 3D ultrazvokom. Sem 18t 2d noseča in bi sla rada na ta pregled predvsem zato ker me zanima spol in rada bi imela posneto na kaseti oz na cd-ju. Pa če ima po možnosti katera tudi tel. št. in ve približno kaksne so cene bi bila tudi zelo vesela. Natancen pregled imam pri svoji ginek. sicer čez 14 dni samo nima 3D ultrazvoka pa ne more snemat. Hvala:nosecka::duda:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   3D ultrazvok
17.6.2005 11:04:46   
MojcaG
od kod pa si?

vem za velenje (dr. levak), pa za slovenj gradec.

(odgovor članu tinkara333)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   3D ultrazvok
17.6.2005 11:07:01   
rija
Zdravstveni zavod Dravlje, cena pa je 19.000 sit.

Neposredna povezava do sporočila: 3
   3D ultrazvok
17.6.2005 11:14:13   
pety78
Jaz sem bila v Dravljah. Razočarana......
Je pa 19.000 SIT, kot je že napisano.

Neposredna povezava do sporočila: 4
   3D ultrazvok
17.6.2005 11:14:29   
tinkara333
Sem iz Zasavja, tako da je to skoraj malo predaleč, pa tudi 19 tisoč se mi zdi malo huda nisem vedela da je to tako drago.:zmeden:

Neposredna povezava do sporočila: 5
   3D ultrazvok
17.6.2005 11:15:47   
tinkara333
Zakaj pa razočarana? A si se sama naročila al si mela pač redni pregled?

Neposredna povezava do sporočila: 6
   3D ultrazvok
17.6.2005 11:27:03   
pety78
Sama sem se naročila. Sem pričakovala več. Najprej CD sploh ni delal, ker ni znala gor posnet. Potem sva čakal nanj in je gor samo za nekaj minut posnetkov. Bila sem pa not pol ure.
Par filmčkov po par sekund...:grrr:

Mah, ni vredno 19.000 SIT, vsaj z moje strani ne. Sem vzela dopust, pa še iz MB sem se peljala samo za to.

Po moje bo bolje, če greš v SG. Tam stane 10.000 SIT. Naj ti pa druge povedo, kako so zadovoljne.

Neposredna povezava do sporočila: 7
   3D ultrazvok
17.6.2005 11:27:44   
Tiamo
Tole je en starejši post, sliko iz 3D ima pa RR mammy26 v albumu.

http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?pogled=1&id=36673&idk=85

Neposredna povezava do sporočila: 8
   3D ultrazvok
17.6.2005 11:28:49   
pety78
Aja, pa dobila sem celo eno 2D in eno 3D slikco...

Neposredna povezava do sporočila: 9
   3D ultrazvok
17.6.2005 11:32:57   
Tiamo
pety78 daj slikice v album, da vidimo kako zgleda.

Moram reči, da jaz na sliki od mammmy nič ne vidim, čeprav je razlaga spodaj :((:((:((:((

Neposredna povezava do sporočila: 10
   3D ultrazvok
17.6.2005 12:16:22   
Talči
Tia74, mislim, da je to slika v ritko z dvema nogicama. Ritka zgoraj levo, pol pa dol nogice. Zato pa je napisala, da ne ve, ali je tamala ali tamali, ker se ne da razločit.
Je pa res malo čudna slika...

Neposredna povezava do sporočila: 11
   3D ultrazvok
17.6.2005 12:44:20   
Olivija
sem enkrat gledala 3D slike na nemških internetnih straneh in so ful lepe in čisto drugačne od tistih v albumih, te so se mi zdele kot obarvane 2D (res sorry). Tako, da se mi je zdelo potem 10.000 SIT plus vožnja čisto preveč...

http://www.frauenklinik.uni-wuerzburg.de/mutterkindzentrum/3d_ultraschall.htm

PS: tole glede linka mi še zdaj ni jasno, pa sem pogledala v FAQ :ups:

Neposredna povezava do sporočila: 12
   3D ultrazvok
17.6.2005 13:17:24   
pety78
Bom probala uredit. Sicer sem ugotovila, da na CDju ni zapekla slik. Tako da jih bom probala iz filma nekako uredit in jih prilepit v album. Ko bo,javim.
Imam pa eno sprinatano, ampak žal doma.

Neposredna povezava do sporočila: 13
   3D ultrazvok
17.6.2005 16:38:05   
Anonimen
Nisem vedela, da v Dravljah toliko računajo za 3D UZ. Jaz sem bila tam na NS in mi je dr. Pušenjak pokazal, kako deluje ta 3D. In mi tudi dal eno slikico.

Te naše slikice so full drugačne od tistih na nemškem www, ker niso tako natančno obdelane. Poanta vsega je namreč natančna računalniška obdelava posnetega UZ.

No, jaz na tak dodaten pregled nikakor ne bom šla, je kljub vsemu predrago. Upam, da mi bo moja g. na morfologiji posnela CD, jo bom lepo prosila. Zadnjič mi je na monitorju posnetek kar enega babyja pokazala.

Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Podpis izvida
MilaJ

Ali vas moti,,da zaposleni na ljubljanski ginekološki urgenci v novi porodišnici ne nosijo bedže z imenom?

ne (27%)

da (42%)

nisem opazil(a), ali jih imajo, ali pa ne (30%)

Število vseh glasov: 191

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!