razočarana (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

corfu -> razočarana (17.6.2005 10:59:12)

Danes bi morala z našim sončkom na drugo cepljenje, a me je včeraj klicala sestra iz zdravstvenega doma in rekla, da cepljenja žal ne bo, ker je zmanjkalo cepiva dobili pa ga bodo čez cca tri tedne!?!:zmeden2:
Halooo, kaj nič ne pregledajo zaloge...naročil.. Tako znajo povedati, kako ne sme biti preveč razlike med prvim in drugim cepljenjem, potem pa tako...saj ne vem kaj naj si mislim...sem tako jezna. Še dobro, da ne poozabijo poslat položnice za zdravstveno zavarovanje...le kaj bi bilo, če bi jo plačala šele čez tri tedne...si kar lahko mislim

Lep dan vam želim še naprej

Anonimen -> razočarana (17.6.2005 11:08:05)

Ah, vačssih so otroci cepljeni s hudim zamikom, ker so pač neprestano bolni, pa nič zato. Ne sekiraj se ;)

corfu -> razočarana (17.6.2005 11:09:16)

Ja, albinca se strinjam s tabo, ni vredno!

dix -> razočarana (17.6.2005 11:16:59)

jAZ VČASIH PLAČAM POLOŽNICO za zdravstveno zavarovanje čez 3 mesece. Se nič hudega ne zgodi ;), pač ti pošljejo opomin in to je to, otrokom zavarovanje itak velja 1 leto od potrditve tako da se ne sekiram :)-

Anonimen -> razočarana (17.6.2005 11:54:32)

Pri nas se je tudi tako zgodilo. Saj same sestre pravijo, da je smešno, kako so včasih morale hoditi na seminarje, zakaj so točno določeni razmaki med cepljenji tako pomembni. Pravijo, da zdaj pa kar naenkrat ni več tako in jih spet izobražujejo, zakaj. Ne se sekirat, večkrat se tako zgodi.

Stran: [1]