Vlečeno testo - po vogalih vedno trdo (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Kuhajmo skupaj



Sporočilo


Ekaz -> Vlečeno testo - po vogalih vedno trdo (17.11.2009 13:38:08)

Vlečeno testo - tisto, ki ga kupim v lističih na roli - če delam npr. zelenjavne zvitke, je po vogalih vedno trdo in kar mogoče preveč zažgano - skratka neokusno. Če dam pečico na manj, je proestali del surov. S čim namažete ali polijete, da je vse mehko oziroma krhko?




ledenaa -> RE: Vlečeno testo - po vogalih vedno trdo (17.11.2009 13:46:55)

Jaz te vogale zvijem spodaj ,tako da so na sp. strani zavitka in se ne zažge




blaža -> RE: Vlečeno testo - po vogalih vedno trdo (17.11.2009 18:55:56)

Priporočljivo je, da vsako plast zmočiš ali poškropiš z vodo, če delaš naprimer burek al kako tako zadevo, lahko tudi naoljiš in se skorja zmehča.




MARTINŠČICA -> RE: Vlečeno testo - po vogalih vedno trdo (19.11.2009 20:52:02)

Vsako pecivo iz vlečenega testa pred pečenjem premažem s kislo smetano.




Stran: [1]