slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: livia Druga varianta je ta, da ko po parih NE ne uboga mu dat kazen v stilu sedenja in razmišljanja za par minut. Mi smo starejšo pošiljali sedet na pručko v wc za toliko minut kot je pač stara. Po preteku teh minut odpreš vrata in vprašaš, če bo še nagajal in to ponavljaš v nedogled dokler ne spozna, da si ti šefe. Mi imamo tudi tole, gre sedet na prvo stopnico stopnišča v klet. Pa kar čaka tam, čeprav vrat na stopnišču ne zaprem... Mi je pa zelo hecno tole zgoraj "šefe" Uh, res upam, da po pol leta mine, komaj čakam Ugotavljam, da nimam pojma o vzgoji in je bilo fajn, ko je bila še majhna in sva se samo cartali, bili ljubici, zdaj pa je ta ljubeč odnos precej drugačen, bom res morala pokazati, da sem njena šefica Mene sicer večina stvari, ki jih omenjate zgoraj, ne muči. Je imela teden, ko je vsak dan razsipala škatlo s špageti po dnevni sobi ali razcefrala vrečko za čaj po tleh... ko je bila še mičkena, je kopala po rožah... ampak za moje pojme problem mi je šele zadnje čase, ko je agresivna - do naju z možem in do majhnega bratca, sploh slednje me sekira. Mali je star 3 mesece, ona 2 leti, pa jo je tista začetna ljubosumnost že minila, je bila od 6. tedna "dobra" z njim, zdaj dva dni je pa spet slabše in ga spet cuka za lase, mali pa joka Pa je ne kregam rada, samo ne gre drugače... ko dobro ve, da dela narobe. Ne vem, kaj sem jaz mislila, da ko bo otrok shodil, bo odrasel in se bomo zmenili, kaj je prav in kaj ne, in bo to držalo