|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Še vedno ne znam dojiti!
17.11.2009 12:18:07   
Aniiita
Sedaj je naša user posted image stara že skoraj mesec pa mi dojenje še kar predstavlja težavo! Ne znam je namreč lepo pristaviti, da bi zaobjelačimveč bradavice in ne zgolj njen konec. Ob podoju jjo tako tudi 5x 6x odtstavim in popravim, pa mi včasih niti enkrat ne uspe tako,da me čisto nič ne boli. Punčka tudi zelo malo odpre usteca in nevem kako naj jo pripravim, da jih bo bolj. Patronažna mi je rekla, da naj jo z bradavico podražim po ustih in bo odprla- to sicer naredim vendar redko zares lepo odpre..in če takrat zamudim..user posted image

Ima prosim katera kakšen nasvet kje bi ga lahko lomila?

Hvala res še vnaprej.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Še vedno ne znam dojiti!
17.11.2009 12:23:07   
Anonimen
jst sem moji zizo dobesedno stlacila v usta!user posted image
z roko na kateri sem imela tamalo sem jo stisnila k sebi, z drugo roko pa sem stisnila bradavico, in ko je povlekla sem jo zabasala v usteka.user posted image
mal grdo se slisi, sam jbg!

(odgovor članu Aniiita)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
17.11.2009 12:29:27   
bskrle
Zapri ji nosek!

Mama štirih deklic in 5ra

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.11.2009 12:29:58   
Volga
špricni ji malo mleka na ustnice, bo morda raje odprla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.11.2009 12:30:42   
ledenaa
http://med.over.net/forum5/read.php?94,5164456

http://www.llli.org/FAQ/positioning.html

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.11.2009 12:44:33   
veselka
ko bo že pristavljena, popravi ustnice, pa spodnjo na rahlo potegni nižje, tko da s palcem bradico dol potegneš. nama je tako uspelo.

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.11.2009 13:18:24   
Aniiita
Res hvala vsem..
na povezavah sme res veliko prebrala in sedaj se trudim naprej.

Hvala user posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.11.2009 17:09:51   
a982
Jest sm mela iste teževe, poj mi je pa patronažna svetovala nastavek za bradavice od aventa in je super. Mali se čist nč ne matra, moje bradavice pa so čist OK. Samo na dojko ga postaviš, mali zagrab in se nastavek dobesedno prilepi na dojko in še vidiš, če je v nastavku kaj mleka to pomeni, da lepo teče in otroček je. Itak mora čimbolj odpret usta, tko da ni nič narobe če maš nastavek. čist nč se ne matrava samo fajn, da jih redno prekuhavaš al stereliziraš, da ne pride do kakšnega vnetja. Stanejo okoli 7 evrov dva komada.

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.11.2009 19:51:03   
BAMBINA_
Tudi nežno božanje po spodnji ustnici tik pred dojenjem pomaga sprožiti sesalni refleks.

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.11.2009 17:34:19   
SURF
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_

Tudi nežno božanje po spodnji ustnici tik pred dojenjem pomaga sprožiti sesalni refleks.

Tudi pri meni je dolgo trajalo,da sva se ujeli...uf,ko spomnem.Treba se je bilo namučiti ...ampak ko steče je super in ti ni žal za trud.
Drugače pa je varianta kot je Bambina napisala pri nas delovala.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.11.2009 10:44:36   
Aniiita
Sedaj nama gre nekoliko bolje..čeprav še vedno vsakič ne prime ok..posebno zvečer postane zelo razburjena,zato si bom za takrat zaenkrat mogoče kar načrpala in ji dala..sva pa drugače kar vztrajni še..

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.11.2009 11:11:51   
zmajama
IZVIRNO SPOROČILO: a982

Jest sm mela iste teževe, poj mi je pa patronažna svetovala nastavek za bradavice od aventa in je super. Mali se čist nč ne matra, moje bradavice pa so čist OK. Samo na dojko ga postaviš, mali zagrab in se nastavek dobesedno prilepi na dojko in še vidiš, če je v nastavku kaj mleka to pomeni, da lepo teče in otroček je. Itak mora čimbolj odpret usta, tko da ni nič narobe če maš nastavek. čist nč se ne matrava samo fajn, da jih redno prekuhavaš al stereliziraš, da ne pride do kakšnega vnetja. Stanejo okoli 7 evrov dva komada.

se podpišem pod to. Pri naju je blo isto, nikol ni prav zagrabil, pa se je matral on in jaz poleg, ker sem že imela čisto pogrižene bradavice. Z nastavki sva se dojila do 3 meseca, potem pa sem jih en dan kar dala stran in je mali lepo zagrabil bradavico brez problemov. Se je v tem času že naučil fajn usta odpret in je lahko prav zagrabil.

< Sporočilo je popravil zmajama -- 24.11.2009 11:12:58 >

(odgovor članu a982)
Neposredna povezava do sporočila: 12
24.11.2009 11:24:16   
Aniiita
Nama gre sicer bolje, vendar morda ne bilo slabo poskusit teh nastavkov..posebno za zvečer, ko bi se dojila non stop in se priklaplja na dojko in nazaj..Edino potem plastiko grize..ni tako pristen stik, ali ne?

Veselka- meni pa ne uspe ji potegnit dol bradico,ker potem spusti..si samo s prstom dol potegnila? je potrebno kar močno to potegnit alli samo jaz nimam pravega načina..

(odgovor članu zmajama)
Neposredna povezava do sporočila: 13
25.11.2009 22:20:05   
poli*
Zlo pomembno je, da je pristavljena čim bolj pravokotno na tebe. Mogoče se zdi ta nasvet nepotreben, ampak mene je patronažna opozorila na to in potem je bilo lažje.

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?