|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   hmmm, imela katera 1. pregled v
17.6.2005 10:39:59   
marty5
5. tednu? Zdaj sem se želelea naročit na pregled in me je sestra naročila že konec drugega tedna - takrat bom ravno začela 5. teden...A ni to malček prezgodaj?

Sploh pa se je začudila, kako je test pokazal že pozitivno? A je res to tako čudno?

Je še katera imela pregled tako zgodaj? Se sploh kaj vidi takrat?

Neposredna povezava do sporočila: 1
17.6.2005 10:43:43   
Grascakinja
Ja. Videla se je samo gestacijska vrečka, bebike pa ne še. In so me čez 14 dni naročili nazaj. V bistvu smo samo potrdili, da je nosečnost, ni mi pa mogla niti še povedat, ali je polna ali slepo jajce. Mogoče ne bi bilo slabo, če ti prestavi pregled na 7t....
Upam, da misliš 5t od zadnje menstruacije, kakor se uradno šteje nosečnost. Če pa misliš 5t od zanositve, potem se pa lahko že kaj vidi na UZ, da te ne bom zavajala.

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.6.2005 10:47:50   
marty5
Mislim na 5. teden od zadnje M ja...Tudi meni je bilo čudno. Najbrž so kaki dopusti - sam če mojega G pol 1 mesec ne bo, bo pa potem že pozno.

Je bila pa zelo začudena, kako mi je test pokazal pozitivno - na danM. A je res tako čudno? Pozitivno mi je pokazal že 4 dni nazaj, če smo že pri tem.

Me je prav zmedla - razen, če nisem imela O bolj zdodaj ta ciklus...

Uh, sem zdaj zmedena...:zmeden2:

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.6.2005 10:52:32   
Grascakinja
Po moje ni čudno. Če si noseča, si pač noseča, a ne (čestitam :bravo:, mimogrede) in testa ne briga, ali bi ti že morala dobit M ali ne... saj niso časovno natempirani, ampak reagirajo na količino hormona v krvi.
Jaz bi jo prosila za pregled v 7t. Nekatere so šle celo v 12t prvič, tako da tudi če ima G vmes kake 14 dni dopusta, do 9t je pomoje čisto kul, če te naroči.

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.6.2005 10:55:55   
marty5
Bomo vidli - šla bom drugi teden, pa naj me še enkrat naroči. Enkrat več, že ne more škoditi, ne?

Hvala za nasvet.

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.6.2005 10:56:42   
tinkatonka
O marty, blagor tebi, ki boš svojo pikico že tako kmalu videla. Jaz sem tud mislila, da me bo kaj prej narocila, pa me je šele v 8 tednu. No bom že potrpela. Sej vem, da kakšne naročajo še kasneje, tko da se ne smem razburjat. Po pravici povedano, bi šla pa kr zdele na samoplačniški ultrazvok da bi videla kaj se dogaja v mojem trebuščku, ampak vem da je to brez smisla, bom že počakala še tiste 3 tedne! :((:((

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.6.2005 11:06:14   
marty5
Ja, saj sem po eni strani vesela, po drugi strani pa vem, da kaj več kot potrditev ne bom dobila.

Sem rekla, da bom počakala do ponedeljka preden se naročim, pa nisem zdržala ;) Sem kar danes poklicala - bi najraje vesoljnemu svetu povedala in komaj zdržim. Moram pa - vem, da je še zelo zelo prehitro...

Me pa non stop skrbi - kaj sem jedla prejšnji teden (majoneza, pršut) - zaradi toksop. Pretiravam, vem.

Uh, se moram v roke primit :zmeden2:

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.6.2005 11:18:49   
šnucika
Tudi mene je G prvič pogledal v 5.tednu....potem pa sem itak bila vsak teden tam...enkrat glivice,potem krvavitev,prvi UZ pa sva naredila v začetku 7. tedna in nekaj mikenega je bilo videti...dobesedno pikico.Takrat je tudi potrdil nosečnost.

Uživaj v nosečnosti9nebesa in čimmanj začetnih težav ti želim!:rozica:

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.6.2005 12:06:12   
marty5
v 5. tednu kakšen pregled si imela? Z Uv ali navaden ginekološki pregled?
Kaj pa laboratorij - te je tudi poslal tja?

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.6.2005 12:07:35   
marty5
Sory, zdaj vidim, da si z Obale, če se ne motim - lahko vprašam, katerega G imaš? Jaz imam dr. Miloševič v ZD Koper.

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.6.2005 12:38:28   
BlankaT
Verjele ali ne.

Jaz sem ugotovila, da sem noseča par dni po ovulaciji. Bila sem na UZ zaradi bolečin v jajčnikih in maternici. Sicer sva z :love: imela v načrtu še eno štručko, vendar se nisva prav posebej trudila. Pa me je G vprašal za kaj sem prišla na UZ, jaz pa, ja zardi bolečin, on pa meni, gospa mislim, da je to nosečnost. Skoraj sem izgubila oči, sploh nisem mogla k sebi. No pa me je naročil čez 14 dni še enkrat. Doma smo bili vsi full :sloncek::bravo::sloncek::bravo:. Potem pa ta UZ, ko mi je drugi G rekel, da ne vidi nobene nosečnosti in da nima pojma kaj je prejšnji G videl :zmeden::zmeden::zmeden:. No, pa mi je sestra pri G, kr test naredila in je bil pozitiven. Torej čez 14 dni še en UZ, takrat pa se je že videl srček :duda:. Sedaj pa čakamo na našo štručko.

Lp, Blanka :nosecka:.

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.6.2005 13:49:51   
šnucika
marty.....
na prvem pregledu mi je vzel pap bris (čeprav še ni bilo potrebno),potipal maternični vrat....klasičen pregled....
UZ pa v 7 tednu in potem še v 9 tednu.Pa spet pregled v 14 tednu,v bistvu pregled MV,če je zaprt.
Hodim pa v lucijski zdravstveni,moj G pa je Naumovski.
Zadovoljna sem z njim.....čeprav nakatere zelo kritizirajo njegovo delo,predvsem v preteklosti.....
No,pravim pa takole....ni zdravnika,ki ne bi imel pripisanih nešteto plusov in nešteto minusov.

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?