|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Big brother in RR
17.6.2005 11:34:34   
JASNA D
Ja, baguška - edino pravilno razmišljanje - sami se zmenita. Moj možek pa je take zaščitniške sorte, da ne smem skoraj nič rečt, da česa ne dovolim ali ne pustim. Zaradi tele izkušnje, sem zdaj ubrala drugo taktiko in ji od "kreša" naprej, kar lepo povem, da tega in tega ne dovolim, ali pa ne želim. Na primer - pred enim tedno mu je hotela dat ribez za jest, pa je bil še totalno nezrel. Včeraj sem ribez zopet "prekontrolirala" v njeni prisotnosti in ji še enkrat čisto na lep način razložila, da še žal ni zrel, ker raste v senci in je bolj pozen. Pa na ribez se dobro spoznam - smo ga imeli nekaj let 2,5 ha.

Skratka, sedaj sem zamenjala taktiko, moža ne vprašam za mnenje, če smem ali ne, pa ji kar povem. Pa res nima občutka, da mi je zamerila. Čeprav se še vedno borimo z misijo "ČOKOLADA".

Jasna

(odgovor članu JASNA D)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Big brother in RR
17.6.2005 11:47:33   
Anonimen
Ampak jaz pa še vedno ne razumem. O.K., sem mislila, da pač ne smeš napisati ničesar čez svojo taščo, ker ona to potem prebere. To bi bila res zoprna stvar. Ampak zdaj si pa napisala, da ne. Ja kdo pa potem bere, a ta svakinja? A ona bi ji pa potem na nos nesla, kaj si ti o njej grdega napisala...? A še zdaj obstajajo taki ljudje, a še niso izumrli?
Dobro, da možu mogoče ni všeč, če na netu pišeš kaj čez njegovo mamo, mi je tudi še jasno. Ampak če napišeš, da se pač v pogledu zgoje tvojih otrok ne strinjata, pa tudi ni nič takega. To je pa res čisto običajna stvar. To bi moral vsak razumeti. Res nisi edina. Tako je narejen ta svet, da imamo različne generacije ponavadi različne poglede na vzgojo otrok. Nič posebnega. Pa včasih si lahko malo bolj razburjen in malo bolj sočno reagiraš, kar pa tudi ni nič nedopustnega. Ne vem, no, zakaj so eni tako nestrpni? Po moje imajo sami s seboj velike probleme, pa se tako malo zdravijo. To mi je edina razlaga.

(odgovor članu JASNA D)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
   Big brother in RR
17.6.2005 11:55:43   
JASNA D
Splišni - bere svakinja, pove svojemu možu, se pravi bratu mojega moža. Se zdebatirajo do onemoglosti (moj mož, njegov brat in bratova žena), kako sem grozna in da se moramo mi štirje na osem oči pogovorit, tašča o tem ne sme vedeti nič, ker bi do smrti bila grozno prizadeta. To je nekakšen rezime. Meni se pa zdi najbolj podlo to, da ni mene poklicala, pa mene vprašala kaj in kako. Pa da ne razlagam, na kakšen način je moje pisanje našla.... Prej sva se poklicali za vsako malenkost ali pa kar tako, tudi po večkrat na dan (obojestransko), a takrat pa ni mogla telefona dvignit, pa me vprašat, kaj je z mano narobe?!?. Drage moje, bila sem slab mesec po porodu, doma še enoletnika, polnega energije, vse kar sem želela je, da bi prišla tašča v MB ta velikega peljati na sprehod za kakšno urico....

Ma že cel dopoldan ne funkcioniram zaradi tega, se mi spet cel film vrti..... Vse kar sem danes naredila, je bilo to, da sem ta malo dvakrat previla, nafujtrala, pa zobe sem si še splahnila...

Počutim se pa ful naspidirano:((:((:((:((:((:((:((

Jasna

(odgovor članu JASNA D)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   Big brother in RR
17.6.2005 12:14:16   
Anonimen
Ja pa saj ne bo vedela nič, če ne bere Ringaraje! Mater so smotani!

(odgovor članu JASNA D)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
   Big brother in RR
17.6.2005 12:28:07   
cmokec
Dokler napišeš vse po pravici, pa ja ni nič narobe. Pol mora tudi svakinja vedet, kakšna je tvoja tašča. In če je tako, ne vidim problema. Sploh mi pa ni jasno, zakaj se mora celo sorodstvo ukvarjat s tvojim mišljenjem. Saj imaš svojo glavo in pamet, drugi naj pa raje svojo pamet uporabljajo za kaj koristnega in se ne vtikujejo vate.

Kdo je zdej slab, ti ali tašča? Al tašča samo tebi nagaja?

(odgovor članu JASNA D)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   Big brother in RR
17.6.2005 12:41:16   
Pia73
Mogoče je res najbolje, da tašči vse lepo poveš pa tej kuzli ne morem drugače reči zapreš gobec.

Kako mi gredo na živce takšni ljudje,... :hudicek::hudicek::hudicek: Ravno zaradi morebitnih takih zajedalcev sem jaz vsaj približno anonimna. Z vsakim, ki mi je blizu se lahko tudi dobim sicer pa niti ne povem od kod sem.

Drži se! :rozica:

(odgovor članu JASNA D)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   Big brother in RR
17.6.2005 13:54:12   
Nicca
MOje mnenje: sedaj, ko so se hormoni po porodu umirili te bo slaba vest požrla. Nisi naredila nič slabega, če si se pač poslužila foruma in se izkašljala. Najbrž ti je bilo to najlažje in naj tisti, ki jim takrat to nisi mogla povedat razumejo. PO mojem ne boš prej mirna, dokler ne boš šla do tašče in ji povedala vse kar te teži in ji tudi pojasnila celo situacijo. Pa ne mislim s tem, da se moraš komu opravičevati, le pojasni.

(odgovor članu JASNA D)
Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?