JASNA D -> Big brother in RR (17.6.2005 11:55:43)
|
Splišni - bere svakinja, pove svojemu možu, se pravi bratu mojega moža. Se zdebatirajo do onemoglosti (moj mož, njegov brat in bratova žena), kako sem grozna in da se moramo mi štirje na osem oči pogovorit, tašča o tem ne sme vedeti nič, ker bi do smrti bila grozno prizadeta. To je nekakšen rezime. Meni se pa zdi najbolj podlo to, da ni mene poklicala, pa mene vprašala kaj in kako. Pa da ne razlagam, na kakšen način je moje pisanje našla.... Prej sva se poklicali za vsako malenkost ali pa kar tako, tudi po večkrat na dan (obojestransko), a takrat pa ni mogla telefona dvignit, pa me vprašat, kaj je z mano narobe?!?. Drage moje, bila sem slab mesec po porodu, doma še enoletnika, polnega energije, vse kar sem želela je, da bi prišla tašča v MB ta velikega peljati na sprehod za kakšno urico.... Ma že cel dopoldan ne funkcioniram zaradi tega, se mi spet cel film vrti..... Vse kar sem danes naredila, je bilo to, da sem ta malo dvakrat previla, nafujtrala, pa zobe sem si še splahnila... Počutim se pa ful naspidirano:((:((:((:((:((:((:(( Jasna
|
|
|
|