Gina -> RE: dobre ideje za kuhinjo (17.11.2009 21:46:54)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Petka09 - predali z "bremzami", da ko jih na hitro zapiraš, da ne butnejo - pečica v višini prsi + z vodili - pipa s tušem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image](ker mi je zelo enostavno lepo tuširati velike posode in tudi sámo korito - našraufane luči pod elementi tam kjer je korito oz. štedilnik - pomivalc postavljen levo ali desno od pomivalnega korita, da ko posodo splakneš jo samo direkt v pomivalca postavljaš - spodnji elementi da so predalniki, ki se izvlečejo in ne omare s policami Tele reči so mi zelo praktične in jih imam doma. Ena najboljših reči mi je še - veeeeliiik pult - izredno pomemben je material front (ko smo se preselili, sem živce zgubljala z eno (dražjih) gorenjevih oz,. marlesovih kuhinj - ves čas se je vse gor poznalo, pa noben sjaj ni bil- pred tem in zdaj imam furnirano fronto in je razlika ko dan pa noč, ker se nič gor ne pozna sploh - v prejšnji in zdajšnji kuhinji imam kerrock (a se tako napiše) pult- pred leti je bil to res kvaliteten material, sem bila ful zadovoljna, zdaj sem ga pa parkrat reklamirala v novi kuhinji, ker to je en navaden klump, kar imam jaz doma - razočarana nad kolpo totalno, ne kupuj tega, so se skvarili, zgleda neprestano umazan - če hočeš res fajn pult, bi jaz vzela samo še kamen, (granit) tisto ni pa res nikdar spackano in lisasto + enostavno za pucat (vem, ne pišem o dodatkih, ampak to je en tako pomemben del, da sem ti vseeno napisala) - meni nepogrešljiv je predal za ločeno zbiranje odpadkov, poleg predala za navadne smeti - velik hladilnik - dobra napa, ki potegne - če je možnost, pa če ti kdo zmontira, mlelnik hrane v umivalniku - svetujem ti, da si preden kuhinjo naročiš, narišeš kje točno boš kaj imela spravljeno, da ti ne bo zmanjkalo prostora za kaj - planiraj si omarico za mikrovalovko, da bo notri stala, da ne bo svetila na pultu - samo še to, na eni omari imam vodila, da se odpira navzgor in ta omara nam gre vsem na živce, je nefunkcionalna - vsakič se moraš malo umaknit, da jo sploh odpreš, da si jo ne odpreš direkt v svojo glavo, pa še ne odpre se tako, da bi šla cela fronta višje od omarice, se pravi da še not ne vidiš v nulo, ampak samo na tričetrt, tako da odsvetujem, ampak res odsvetujem
|
|
|
|