Clic nagradna igra (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

citrončica -> Clic nagradna igra (16.11.2009 19:52:45)

Še tukaj:
Sicer vam očala niso bila preveč všeč, mogoče se pa vseeno komu zdijo cool..., pa poskusite srečo :-)

POZDRAVLJENI!!!
NA NAŠI SPLETNI STRANI http://www.clicproducts.si/winprize.html ORGANIZIRAMO NAGRADNO IGRO »POVEJ NAPREJ«. NAMEN IGRE JE INFORMIRATI ČIM ŠIRŠI KROG UPORABNIKOV OČAL O NOVOSTI NA SLOVENSKEM TRGU, OČALIH CliC. SODELUJTE IN SI PRISLUŽITE LEPE NAGRADE!
CliC Slovenija

GSM: +386 41 723 832

Email: info@clicproducts.si

Web: www.clicproducts.si

Volga -> RE: Clic nagradna igra (16.11.2009 19:53:59)

To je plačana reklama?

Hvala.

citrončica -> RE: Clic nagradna igra (16.11.2009 19:55:53)

Plačana?

Jaz sem dobila po mailu, pa sem pripopala, da bi kdo lahko očala za smučat zadel....nimam pa nič od tega, če te to zanima [sm=smiley1.gif]

Volga -> RE: Clic nagradna igra (16.11.2009 19:57:03)

IZVIRNO SPOROČILO: citrončica

Plačana?

Jaz sem dobila po mailu, pa sem pripopala, da bi kdo lahko očala za smučat zadel....nimam pa nič od tega, če te to zanima [sm=smiley1.gif]

Aja, ne, ne zanima me nič. Samo to je kar lepa takole zastonjska reklama, bi rekla. Pa nima veze, jaz tud nimam nič manj, če je gor al pa ne.

citrončica -> RE: Clic nagradna igra (16.11.2009 19:59:18)

Ja, tud to je res, pa ko sem za mnenje o očalih že spraševala, je bila v bistvu tud, a sem rabla za šolsko raziskavo, pa niti ni bilo odziva... Kakorkoli, če koga moti, naj se pa zbriše, sicer pa bo mogoče kdo od tu zadel očala, saj ta za smučat pa men full dobr zgledajo, smučam pa ne...[sm=smiley1.gif]

Stran: [1]