barni -> RE: kako hitro zaspijo? (17.11.2009 6:59:24)
|
Uh, malo ste me potolazile, da nisem edina, ki pri tej starosti hodi z otrokom spat. Nasa se tezko umiri, toliko ima opravkov, potem v postelji lezi, pri nocni lucki, drzim jo za roke, in zajcku pripoveduje vse sorte... sej je fletna, samo vcasih se mi pa res ne da tolk casa tam stat. Pri nas ne pali, da se ulezem zraven, potem sploh ne zaspi, tako da jo dan v njeno posteljico in potem stojim ali sedim zraven. Je pa tako, da hoce samo z mano ajat zvecer, jo prasam, ce gre z ocijem, pa pravi da ne. No saj ce me ne bi bilo doma, bi verjetno sla, bom enkrat poskusila. Zdaj se ji se kar prilagajam. Opazam pa, da me precej izkorisca, saj recimo popoldan pri babi zaspi tako, da se babi zraven uleze in ona sama zaspi precej hitro. V vrtcu itak zaspi sama. Pri ociju tut kar hitro zaspi. Pri meni pa pocne vse sorte, samo spala ne bi. Brala sem marsikaj, pa nekako ne vem, kaj bi se poskusila. Kar nekako sem se sprijaznila, da se otrok sam odloci oziroma je dovolj zrel, da zaspi sam, da ga starsi ne moremo prisiliti v to ali ga nauciti, kot ga ne moremo nauciti hodit, cperav eni mislijo nasprotno. Sem poskusila tut pustit jokat, pa smo potem celo noc slabo spali, ker se je ves cas zbujala, tako da to ni resitev. CE jo lepo uspavam, potem ponoci lepo spi in tudi ce se prebusi, se uspava sama nazaj. Cisto kontra, kot pise v knjigah [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|