Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Tomy elektronska varuška 16.11.2009 16:09:54
|
|
|
|
Petka09
|
Mi mamo tut eno Tomy in tut šumi. Sam je že starejša in smo jo dobili v dar in je zato nismo menjavali. Smo pa obe enoti kar priklopli na polnilca, tko da je skos v štromu in ne šumi več. Sam rajši pejt reklamirat, naj ti zamenjajo, pa boš vidla, če bo še šumela. Če bo, rajši kupi potem katero drugo.
|
|
|
|
RE: Tomy elektronska varuška 16.11.2009 16:34:00
|
|
|
|
Katy78
|
Mi imamo Philipsov babyfon in tudi starševska enota včasih šumi. Imamo pa tudi vklopljeno v elektriko in tudi če zamenjam kanal je isto. Ne šumi pa nonstop, ampak ene 10 min. z vmesnimi premori, potem pa neha. Potem je nekaj časa mir, tudi 3 tedne ni šumelo, pa se je zdaj spet začelo. Jaz ne vem v čem je fora. Ali jo kaj moti, npr. kakšen mobitel ali kaj podobnega, ker če bi bila pokvarjena, bi verjetno šumelo bolj pogosto. K sreči ponoči še ni šumelo - je že mož rekel, da ko se prvič to zgodi, bo babyfon letel čez okno. Saj te res lahko ponoči še kap, ker če imaš babyfon zelo na glas, je šumenje kot bi ti tovornjak zapeljal mimo glave.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?