jok in stokanje med spanjem (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

monika1 -> jok in stokanje med spanjem (16.11.2009 13:52:07)

Pozdravljene!Midva s sinčkom pa imava težavo in me zanima če je imela katera podoben problem.Nekje tri mesece se nama ponoči med spanjem dogaja,da sinek stoka,pa oči ima zaprte in se joče.Zdaj dva dni je pa skoraj celo noč stokal,pa tu pa tam tudi zajokal.Ko sem to omenila pediatrinji je rekla.da mogoce od kaksne hrane,samo sva poskusila dva dni jesti samo mleko in je bilo isto.Pregledala ga je in rekla.,da je z njim vse v redu.Sva pa že poskusila različne polozaje spanja pa čaj sem mu dajala med spanjem ampak ne pomaga nič. Prosim za nasvet.

ledenaa -> RE: jok in stokanje med spanjem (16.11.2009 13:55:11)

je čisto normalno : sanja ,podoživlja kaj je bilo  čez dan

Petka09 -> RE: jok in stokanje med spanjem (16.11.2009 16:20:46)

Ja, to so sanje... Podoživljanje dneva ,razne dogodivščine, pa se potem malo ustraši.. ker v sanjah je itak vse potencirano, sej veš, kako je pri odraslih... Se tut velikokrat zbudimo zadihani, jokajoči, prestrašeni, če nas tlači mora.

Pri tamalih je pa to še toliko bolj izrazito, ker se njim svet zelo hitro spreminja, vsak teden je kaj drugače, vsak teden kaj novega dojemajo in doživijo. Zato pa potem jok... Tudi naši se to občasno zgodi. Večinoma zvečer okrog devetih, ko že kakšno uro spi. Potem grem hitro tja in ji dam dudo, da se pomiri, da se ne bi še bolj razjokala.

Stran: [1]