|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Opazovanje sosedov
16.11.2009 19:07:01   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Na splošno rada opazujem ljudi, predvsem če sem kje sama na kavi, če čakam na kaj/koga....

to pa tudi jaz.
ali pa ko se vozim skozi naselja, gledam v stanovanja...

sosedov pa nimam, vsaj tako blizu ne, da bi jih videla.
če pa že gredo mimo, pa si pomahamouser posted image

...vox populi...

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 26
16.11.2009 21:10:29   
ZmajTolovaj
IZVIRNO SPOROČILO: poli*

Vem pa, da nas opazuje soseda (ko gremo iz stanovanja) skozi kukalo iz sosednjih vrat user posted image . In vedno, ko se sliši, da je nekdo za vrati šumi, ji moj mož pomaha.

user posted image user posted image user posted image

Mi smo v bloku in imamo blazno srečo, ful se razumnemo praktično vsi, ko smo šli na morje, nam je recimo spodnji sosed pobiral pošto, v skupnih prostorih smo si uredili fitnes, ko gre zgornja soseda na kavo, mi pozvoni, če imam slučajno jaz tudi čas, spomladi mamo piknike na zelenici zadaj ..
Načeloma mi je fajn, ker itak sam doziraš, koliko časa boš s kom preživel, pa tudi varno se počutim, ker vem, da bi sigurno kdo opazil, če bi bilo kar koli narobe, ko nas ni. Če ne drug, pa gospa iz 1. nadstropja, ki ima vse čez. user posted image

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 27
16.11.2009 21:34:37   
Colt
Hehe, kot zanimivost...včeraj sem obešal perilo in opazim da sem pod drobnogledom dveh sosed. Nalašč sem perilo obesil zelo natančno in ''po pravilih'' in se poleg malce hehetal user posted image user posted image Am, sicer pa je na mojem balkonu vedno pripravljen precej močan daljnogled, pa ne zato da bi mel Koroško Belo pod kontrolo, ampak da redno čekiram letalski promet nad gorenjsko in predvsem nad Karavankami user posted image

Grega

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 28
16.11.2009 21:41:24   
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: Colt

Hehe, kot zanimivost...včeraj sem obešal perilo in opazim da sem pod drobnogledom dveh sosed. Nalašč sem perilo obesil zelo natančno in ''po pravilih'' in se poleg malce hehetal user posted image user posted image Am, sicer pa je na mojem balkonu vedno pripravljen precej močan daljnogled, pa ne zato da bi mel Koroško Belo pod kontrolo, ampak da redno čekiram letalski promet nad gorenjsko in predvsem nad Karavankami user posted image

Grega

aaaha...se nisem mogla spomnit od kje si ti meni znana faca, zdej sem pa ziher, da sem te na KB že kdaj srečala user posted image . Jz sem pa svoje čase precej v "Robičev" blok hodila.user posted image

Kar se pa letalskega prometa v vašem koncu tiče, kkšen helikopter SV ki gre v SJ, pa Stroj ko pir pelje na Kredar'co, drgač pa ni posebne gužve tam v luftuuser posted image

< Sporočilo je popravil TomTaylor -- 16.11.2009 21:43:54 >

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 29
16.11.2009 21:49:03   
Colt
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

aaaha...se nisem mogla spomnit od kje si ti meni znana faca, zdej sem pa ziher, da sem te na KB že kdaj srečala user posted image . Jz sem pa svoje čase precej v "Robičev" blok hodila.user posted image

Kar se pa letalskega prometa v vašem koncu tiče, kkšen helikopter SV ki gre v SJ, pa Stroj ko pir pelje na Kredar'co, drgač pa ni posebne gužve tam v luftuuser posted image

Heh Tom Taylor...sicer bol mal ''šetam'' po KB, če pa me res kdaj vidiš, me le za rokav pocukaj. A Cankarjeva1A je ''Robičev'' blok? Pojma nimam user posted image SM frišen tu :) Sicer pa...poleti je bla policija skos na bolnici (in jaz poleg), SV konstantno rešuje v hribih, pa še jadralna sezona poskrbi za polno belih orhidej nad Stolom/Vanježem/Belšco itd itd...tako da je z daljnogledom kej za videt user posted image Če pa ne drgač, pa gledamo linijske zadeve na 12 000m user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 30
16.11.2009 21:51:04   
rija

Če pa ne drgač, pa gledamo linijske zadeve na 12 000m user posted image

potem pa pridi k nam....maš kaj za videtuser posted image

...vox populi...

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 31
16.11.2009 22:14:12   
TomTaylor

IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

Heh Tom Taylor...sicer bol mal ''šetam'' po KB, če pa me res kdaj vidiš, me le za rokav pocukaj. A Cankarjeva1A je ''Robičev'' blok? Pojma nimam user posted image SM frišen tu :) Sicer pa...poleti je bla policija skos na bolnici (in jaz poleg), SV konstantno rešuje v hribih, pa še jadralna sezona poskrbi za polno belih orhidej nad Stolom/Vanježem/Belšco itd itd...tako da je z daljnogledom kej za videt user posted image Če pa ne drgač, pa gledamo linijske zadeve na 12 000m user posted image

Pa si res bolj malo zunaj, ker Cankarjeve na koroški beli sploh nimateuser posted image

Aa, čaki, grem čekirat na mobitel, ker poleti sem bila v BJ gor na gin. oddelku odkoder je čudovit razgled heliodrom, pa sem mal posnela (ker obožujem "aviacijo")...

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 32
16.11.2009 22:36:47   
Colt
No beži beži, kako nimamo Cankarjeve? Kje pa pol jaz živim, v hologramu? user posted image Cankarjeva se razteza od križišča z znamenjem, pa nekje v smeri cerkve, če se ne motim. Sem šel nalašč še enkrat gledat na svoje (ravnokar plačane) položnice.

Sicer pa poleti je bil na SBJ skoraj vsakodnevni obisk AB-212 (modrobeli policijski najbolj hrupen helikopter v Sloveniji) In jaz poleg seveda user posted image No, na vsake dva dni (v povprečju) pa še SV z Bell-412, ko so iz hribov vlekli ponesrečence. In jaz poleg seveda user posted image Tko da si me sigurno kdaj vidla, saj ponavadi izstopam...he he..

Če pa maš kako slikco za na ZS, bom pa tut zelo vesel user posted image

AMEN!

Neposredna povezava do sporočila: 33
16.11.2009 22:59:44   
TomTaylor

Če pa maš kako slikco za na ZS, bom pa tut zelo vesel user posted image

samo en slab video posnetek pristajajočega policijskega helikopterja in enega vojaškega ko ponesrečenca ven dajejouser posted image user posted image

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 34
16.11.2009 23:23:27   
Colt
Aha, to se pravi jih mam jaz ene 3000 več user posted image user posted image user posted image

AMEN!

Neposredna povezava do sporočila: 35
18.11.2009 14:08:45   
poli*
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Na splošno rada opazujem ljudi, predvsem če sem kje sama na kavi, če čakam na kaj/koga....

Si me spomnila na čas, ko sem delala kot študentka na kasi v eni trgovini. Tam vidiš pa vse. Od ekstremno zamišljenih (ki sploh ne slišijo, da jim nekaj govoriš), do jeznih (ampak ne name- mogoče zaradi službe/družine), pa kakšne pare, ki so poročeni nad 25 let (mož ves vesel, da malo lepše pogleda trgovko in ko žena to opazi, postane vsa ihtava user posted image  user posted image  user posted image )... včasih je prav groteskno.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 36
18.11.2009 20:12:38   
sanja nk.
IZVIRNO SPOROČILO: Bree

Koliko kaj opazujete svoje sosede in njihovo početje? user posted image

toliko da vem da oni nas redno gledajo, ker ne uporabljamo rulet , razen v splanicah....in smo očitno zanimivi...
bemti....tudi zid ne pomaga v strjenem naselju user posted image ..

(odgovor članu Bree)
Neposredna povezava do sporočila: 37
18.11.2009 20:49:06   
bumerang
Hja, ko se vozim kje okoli ponoči pa tudi jaz gledam v tuje hiše... me zanima, kako imajo opremljeno.
Za ljudi mi dol visi.

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu sanja nk.)
Neposredna povezava do sporočila: 38
18.11.2009 21:03:46   
BAMBINA_
Jaz pa na morju, ko se pozno zvečer sprehajamo po tistih ozkih uličicah, vedno bulim skozi na strežaj odprta okna. Gledam, kako imajo urejena stanovanja, če pa še ujamem npr. koga, ki sedi na kavču in gleda TV ali pa kakšno teto, ki kuha večerjo, še bolj upočasnim korak. Pojma nimam sicer, zakaj me to tako fascinira, ampak evo, priznam... takšna sem.

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

(odgovor članu bumerang)
Neposredna povezava do sporočila: 39
18.11.2009 22:32:12   
maya2
Me ne zanima... itak pa imamo same penzioniste okol, tko da smo mi pa precej zanimivi.... z možem se vedno šaliva, da imava lahko vse odprto podnevi in ponoči pa jim še miška ne bi mimo ušla user posted image

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 40
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?