Mačji svet (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

polona2 -> Mačji svet (17.6.2005 8:14:41)

Saj vem, da ne spada ravno sem, pa vseeno:), na spletni strani si lahko ogledate veliko mačjih brezdomčkov, ki vsi po vrsti potrebujejo nov dom, če poznate koga:ups:, ki bi imel mucka, mu povejte za to spletno stran, pošljite link znancem in prijateljem:ups:, hvala:rozica:, hvala:bravo:, lep pozdrav:muca:!

polona2 -> Mačji svet (17.6.2005 8:16:53)

:ups::ups::ups:brzina...

mammika -> Mačji svet (17.6.2005 8:17:14)

no če si že dala link,pa še jaz povem da imamo 9 novih muckov in ne vemo kam naj z njimi.Od prej jih je 8 in zdaj še teh 9 to je kar lepa številka.
če kdo želi mucka naj se mi javi na privat

LP

polona2 -> Mačji svet (17.6.2005 8:18:01)

HEEEEEEEEELP!!!!:ups:

mammika -> Mačji svet (17.6.2005 8:19:49)

http://www.macji-svet.org

mammika -> Mačji svet (17.6.2005 8:20:10)

a si to hotla??

polona2 -> Mačji svet (17.6.2005 8:24:39)

Hvala, kliknite na "Iščejo pravega..."

Mammika, tudi sami lahko veliko naredite za oddajo malih muck, pokličite na lokalne radijske postaje, objavili vam bodo oglas s kontaktno št., prav tako lahko objavite oglas s fotografijo na Mačjem svetu, isti oglas lahko objavite na forumih MON, Domače živali, Moj pes, Forum ljubiteljev malih živali itd., predvsem pa začnite razmišljati o sterilizaciji vaše mačke oz. mačk(predvidevam), lp!

mammika -> Mačji svet (17.6.2005 8:28:29)

ja to bo težka.O sterilizaciji : jih je osem in od tega 5 mačk in 3 mačkoni,sej bi blo vse ok ampak prihajajo druge mačke in se tu potem ustalijo da bi pa vsakega mačka steriliziral pa rabš imet kar nekaj denarja.Gonijo se pa 100 na uro....

Anonimen -> Mačji svet (17.6.2005 8:31:45)

polona lepo od tebe za skrb:muca:
Moji so tudi po kanalih in cesti pobirali zapuščene muce.Sedaj jih imamo tri,pa nam jih neodgovorni ljudje,sedaj ko so zvohali,da smo ljubitelji živali-za njihove pojme malo čez les..nam jih red vrati puščajo.
Pol pa se moramo mi sekirat in potrudit za oddajo mladičkov:muca::muca:kolk sem jezna na take..ne znam definirat..osebke?

morskadeklica -> Mačji svet (17.6.2005 10:32:40)

Mi mamo tud mucka:muca: najdenčka, pa zdaj po novem želvico-najdenko. Smo pa v enosobnem stanovanju, tko da žal, prostora počasi primanjkuje. Ja neva se strinjam, saj veš dobrota je sirota

lp:muca:

baguSka -> Mačji svet (17.6.2005 10:47:29)

Če je en mačk pr hiš jih bo kmau 20.:(:((

.ču -> Mačji svet (17.6.2005 12:12:15)

:((mi mamo pa vsi tko radi žvalce,samo kaj nej z njimi v bloku:((

baguSka -> Mačji svet (17.6.2005 12:28:47)

Ejo. Mi smo tud u bloku. Pa mamo poleg pajkov, muh, mravl še psa.8) Pa ni čist nč viška, pa še u devetmu smo.;)

.ču -> Mačji svet (17.6.2005 12:43:00)

Men se žvalce v bloku smiljo:zmeden2:ne vem zakva,....tud pajkci,sam muhe ne,...

polona2 -> Mačji svet (17.6.2005 13:15:23)

Muc se ima v stanovanju v bloku čisto fino, lahko dremucka na kavču, lenobno hodi posvojem teritoriju, hrana ga vedno čaka v skledici, ni se mu treba ukvarjati s prometno cesto, ki je v bližini, s hudobnimi ljudmi, ki ga ne marajo, z drugimi dominantnimi mačkami, ki ga tepejo, ni mu treba loviti miši za preživetje, nikoli ne zboli za mačjim aidsom ali levkozo in še stotimi drugimi virusi in še in še bi lahko naštevali pozitivne strani,
mački kot domače živali so nezahtevni, potrebujejo le redno prehrano, čist wc in dnevno dozo crkljanja.

Stran: [1]