Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kocke, igrače - kje, kako? 16.11.2009 10:34:25
|
|
|
|
čmrgelj
|
moj partner je vsak teden službeno v tujini in gre velikokrat tam v trgovino in večkrat preveri za kakšno stvar kje se jo splača kupiti, pa vedno pridemo do tega da je hrana v tujini še vedno cenejša z igračami je pa na žalost kontra primer: megabox v N, A - 63,00€ isti paket v SLO 54,00€ Tako da mi kar vedno igrače kupujemo pri nas, hrano in praške pa kar zlo pogosto v tujini, nasploh določeno hrano za otroka v tujini največ v Nemčiji, če pa ne tam pa v Mullerju Še zlasti bodo igrače v prednovoletnem času pa nas kar precej znižane vsaj tako so mi povedale prodajalke v Bybycentru in Pikapolonici, če se ne mudi se splača še kak teden počakati
Nasmeh in prijazna beseda sta nevidno orožje dobrega, ki razoroži še tako nedostopno osebo. Lepota je v drobnih stvareh in majhnih pozornostih. In ko boš drugim polepšala dan, bo tudi tvoj dan postal povsem nekaj drugega,
|
|
|
|
RE: kocke, igrače - kje, kako? 16.11.2009 10:49:25
|
|
|
|
mateyka
|
na soncek.si - majo ful izbire in dobimo v parih dneh
|
|
|
|
RE: kocke, igrače - kje, kako? 16.11.2009 10:55:34
|
|
|
|
balabala
|
menda so lego kocke najcenejše na amazon.de
|
|
|
|
RE: kocke, igrače - kje, kako? 16.11.2009 11:49:23
|
|
|
|
endrina
|
Ma zdaj imaš ful lego kocke - osnovne komplete znižane v Sparu pa v Leclerku. Drugače pa sem jih jaz kupovala v Toys'r'us v Avstriji
|
|
|
|
RE: kocke, igrače - kje, kako? 16.11.2009 12:20:40
|
|
|
|
ninocka
|
V Mullerju.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?