gold fish -> RE: CR v MB porodnišnici (27.11.2009 22:17:03)
|
IZVIRNO SPOROČILO: smejčica Oj, jaz sem prejšnji mesec imela planiran CR v MB. Vse pohvale vsem v operacijski. Odločila sem se za spinalno in mi ni žal. Takoj, ko se je otrok rodil, so mi ga pokazali, poslikali, ... nato so ga odnesli in me zašili. Ko sem prišla iz operacijske, pa sta že prišla moj in [sm=duda.gif] . Partner ne more biti zraven. Počaka v drugi sobi in ga vidi takoj, ko se rodi in ga takoj, ko ga pregledajo tudi dobi. Na intenzivni prespiš 3 noči. Nato sem bila še 2 noči na oddelku. Na intenzivni ti otroka odpeljejo okrog 17-18 ure in ga dobiš zjutraj okrog 10 ure. Ko pa si na oddelku, pa je tudi ponoči s tabo. No, morda bi ga vseeno odpeljali, če bi želela, vem pa ne.. še to sem hotla komentirat... sem imela lani tud planiran cr- drugi, prvi je bil urgenten....pa se nisem mogla odločit al spinalno al splošno anastezijo.... pol po temeljitem pogovoru z dr. pa sem prišla do zaključka, da tud če si še tako želim videt [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] je boljše, da izberem splošno... Je razlika al je prvi cr al drugi in več...... operativni postopek mislim....zaradi prejšnjih brazgotin, zarastlin, ..... Mož je počakal pred operacijsko, v tisti dnevni sobi..., ko so pikeca porihtali ga je dobil in ga pocartal, potem so ga odnesli...... Ker sem rodila po 17 uri, ga tisti dan ne vidiš, ampak komaj drugo jutro......
|
|
|
|