Blažena in NASPANA!!! (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

HuAnita -> Blažena in NASPANA!!! (17.6.2005 7:28:38)

Upam, da se ne pohvalim prehitro!
Mala je to noč spala podobno kot pri 1m starosti, ko sva prišli iz bolnišnice - od 19.00 do 3.30!!!!!! (Preden sem jo po nasvetu pediatrinje začela zbujati za jest, ker se je kao premalo redila)... In niti enkrat se ni zbudila za dudo, plenička je bila suha, krčev sem že prej odmasirala... :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:
Vem, da je iluzorno pričakovati, da bo vsako noč tako, ampak tako sem vesela in naspana, da bom počila.;) Da bi le trajalo!
No, dokončno zbudila se je ob 6.30, zdajle pa že spet sitnari za spat:zmeden2:.

lutka -> Blažena in NASPANA!!! (17.6.2005 7:31:21)

:bravo::bravo::bravo: pridna Pina!!!

mammika -> Blažena in NASPANA!!! (17.6.2005 7:34:20)

No lepo..Tud mi se počasi popravljamo tko da alvin se zbudi še ob 5-ih ko je lačen pa nazaj zaspi. Se mi zdi da odkar ni več dude da bolje spi....

LP :rozica:

Primoza -> Blažena in NASPANA!!! (17.6.2005 7:35:00)

Lepo, bolje kot sedmica na lotu, če mene vprašate. Spanec je boljši kot žganec.

Joe -> Blažena in NASPANA!!! (17.6.2005 12:46:44)

Naš Basi je bil odvajen (:)) od nočnega hranjenja pri 4,5 m, ko pa je zadnjič dobil falško ob nekem nočnem alarmu po trudapolnem dnevu, v katerem je malo jedel, je začel verjeti, da bo zdaj spet luštno.

Naslednjo noč se je drl je kot jesihar (takole: :((, samo bolj na suho in bolj na glas) kakšno uro ali uro in pol, pa sva (p)ostala gluha in zaprla dvoje vrat. Zgornji sosedi pa so odprli nekaj svojih :). Ampak se Basi hitro uči - že noč zatem je bil spet mir. Vsakič, ko hoče, pa dobi flaško ob 5-6h, potem pa dalje. (Spi torej od 20h do 7-8h, navadno s flaško ob 5-6h.)

Bila sva vesela, da sva ga temeljno odvadila ponočevanj pri 4,5 m, ko so bili njegovi decibeli pol nižji. Moj nasvet, ki ga pretehtaj ob svojem poznavanju Pine: ponoči brez ugodnosti.

Stran: [1]