POMOČ - ROMED (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

svetlana1 -> POMOČ - ROMED (17.6.2005 6:39:12)

Punce nujno rabim pomoč.
Danes zjutraj sem delala test z ROMED-om, ki je pokazal controlno črtico, ki ja malo bolj slabo vidna, tista testna, ki naj bi pokazala rezultat je pa razmazana.
Kaj naj bi to pomenilo?
A je katera uporabljala Romed za testiranje?

Hvala za odgovor

marty5 -> POMOČ - ROMED (17.6.2005 7:46:28)

Zato pa testa Romed nisem več kupila :grrr:

Enako je bilo pri meni - dvakrat. Po mojih izkušnjah je tako:
če je na polju, kjer se mora pokazati testna črtica razmazano roza in črtica bela - ni nosečnosti.
Če pa je črtica roza - ni bela, je nosečnost.

To da je bela črtica pomeni le to, da na tistem mestu ni zaznalo hormona in zato ostaja bela.

Upam, da nisem preveč zakomplicirala. Vsekakor bo najbolje, da greš po drugi test - pa ne Romed :)

Srečno:rozica::rozica::angel:

kajča -> POMOČ - ROMED (17.6.2005 7:49:39)

svetlana1 z ROMED testi je nekaj narobe, ker sem bila prejšnji teden v lekarni in so mi rekli, da je veliko punc prinesl test nazaj, ker je bil razmazan. Drugače pa, če je razmazano, še ne pomeni, da ne pokaže rezultata, če je testna črtica roza ali rdeča, kljub temu da je razmazana, si srečka :nosecka:, če je pa bela pa žal verjetno ne.

upam, da boš čimprej zagledala :modri::roza:

:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

TANTRA -> POMOČ - ROMED (17.6.2005 8:27:24)

Rajši kupi Baby check!

svetlana1 -> POMOČ - ROMED (17.6.2005 8:40:35)

Sem hotla včeraj kupiti v lekarni Babx check, pa so me tako čukasto gledali, da kaj je zdaj to in so mi ponudili romed.
A se v vseh lekarnah dobi baby check? V naši ga niso imeli.

girly -> POMOČ - ROMED (17.6.2005 15:57:38)

jst mam z romedom enake izkušnje kot marty :grrr::grrr::grrr: in zato tud jst romeda nisem več kupila!

sem pa enakega mnenja kot marty: če je razmazano in je testna črta vidna (beri rdeča,roza), potem verjetno je nosečnost, če je bela, je ni!

kupi raje ker drug test. recimo YES/NO je baje tud dober če BC nimajo..

Stran: [1]