ribica. -> RE: vnetje ušes in homeopatija (16.11.2009 8:19:35)
|
Pri vsem tem ima vlogo tudi dednost. Naš fant je imel tudi zelo pogosta vnetja, vedno gnojna. Smo bili tudi ves čas na AB. Enako je imel njegov ati, ko je bil majhen, sicer v blažji obliki, pa vendar. In tudi mi smo poskušali vse. In vem, da je nasvet, naj otroku dobro spiramo nos, le dobronameren, ampak sori, enim to pač ne pomaga. Eni so enostavno dovzetni za ta vnetja in pika. Potem pa, ko se ta vnetja že tolikokrat ponovijo, potem uho sploh ne pride več k sebi, in ga vsaka najmanjša infekcija ali kako naj rečem, spet povrne v stanje vnetja. Tudi jaz sem takrat iskala vse sorte informacije, ker se pri nas stanje nič ni izboljšalo, in sem ga po nasvetu punc tukaj tudi vozila k bioenergetiku. Samo našemu ni čisto nič pomagalo. Pred drugim letom smo šli na operacijo žrelnice in od takrat je zadeva občutno boljša. Kmalu bi 2 leti od tega, in vnetje je imel od takrat mislim da 2krat. Mogoče je res, da se ta vnetja unesejo ko otrok dopolni 5 let, kot je ena rekla, samo kako naj človek preživi do tega petega leta??? Ves čas na AB?? to pa ni hec. Jaz se na to res ne bi zanašala. Moja tastarejša kot mala pupa nikoli ni imela teh problemov kot moj sin. Njej so se problemi začeli pri 4.5 let. Tako da sem bila na operaciji žrelnice z obema hkrati. Jaz bi vsekakor svetovala da gresta na operacijo žrelnice.
|
|
|
|