Mnenje glede reklamacije (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

jasnika -> Mnenje glede reklamacije (15.11.2009 12:01:41)

Pozdravljeni,
maja smo donili sedežno ki smo jo kupili v Dipotu, ni bila ravno poceni-sier pa to tako ni pomembno, je pa iz mikrofibre, sedaj pa se je sedežna tako raztegnila da je prav grda, zgleda kot da je stara vsaj 3-4 leta, in sva seveda reklamirala in dobila zavrnjeno da je pač to normalno da se raztegne, imava pa kar nekaj prijateljev ki imajo prav tako sedežno iz mikrofibre in nimajo nič raztegnjeno oz po nekaj letih minimalno raztegnjeno. Sedaj pa mi ne da miru da bi se mi kar strinjali s tem da to je pač normalno, saj to ni res, kaj še lahko storim??

Hvala in lp

somic -> RE: Mnenje glede reklamacije (15.11.2009 12:18:16)

obrni se na center za zaščito potrošnikov. tam ti uredijo vse! brez skrbi, jaz imam na ta način kar nekaj dobrih izkušenj.

srečno!

muška -> RE: Mnenje glede reklamacije (15.11.2009 12:24:17)

O kar vztrajat, če ne gre zlepa pa gre zgrda.

CatJa -> RE: Mnenje glede reklamacije (15.11.2009 12:24:25)

Verjetno se je raztegnila tkanina in ne sedežna.

Seveda vztrajaj pri reklamaciji.

jasnika -> RE: Mnenje glede reklamacije (15.11.2009 12:32:19)

ja seveda tkanina se je raztegnila[sm=smiley36.gif], bom jutri poklicala na zvezo potrošnikov-tega se prej niti spomnila nisem

upam da kaj uredim, saj je žalostno da si nekaj težko kupiš, nekaj lepega pol pa maš tak dr..[sm=smiley13.gif]

Urko15 -> RE: Mnenje glede reklamacije (16.11.2009 8:46:57)

Predvsem vse kar urejaš glede reklamacije, počni pisno, ker boš le tako imela dokaze glede datumov in rokov.

Stran: [1]