Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: tea tree v začetku nosečnosti 15.11.2009 12:14:41
|
|
|
|
somic
|
veliko olj je prepovedanih, posebno v začetku nosečnosti, tista olja ki pa so dovoljena, pa je bolje, da se jih uporablja v manjših količinah kot ponavadi. "dovoljena" eterična olja so: bergamotka kamilica evkaliptus grenivka sivka limona mandarina neroli patchuli tangerin tea tree Ylang Ylang
|
|
RE: tea tree v začetku nosečnosti 15.11.2009 13:21:03
|
|
|
|
bellamia
|
lahko si POPOLNOMA brez skrbi! Garantirano! Kadarkoli boš imela glivice raje sezi po Justovem e.olju kot pa po antibiotičnih kremah. tudi po porodu, če boš imela kakšne težave tam spodaj, zelo pomaga. pa srečno!
|
|
|
|
RE: tea tree v začetku nosečnosti 15.11.2009 18:49:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Najlepša hvala za tolažbo, me je bilo že kar strah.
|
|
|
|
RE: tea tree v začetku nosečnosti 15.11.2009 19:23:36
|
|
|
|
moci
|
jaz ga pogosto uporabljam, ful pomaga, nikoli še ni nič škodovalo
|
|
|
|
RE: tea tree v začetku nosečnosti 16.11.2009 19:02:22
|
|
|
|
nusi
|
Nisem vedela, da se to olje lahko uporablja prosti gljivicam, a ga morš razredčt, ? Kaj točno morš narest?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?