Oceania -> RE: neznosno boli (15.11.2009 14:43:16)
|
IZVIRNO SPOROČILO: metaa Hvala lepa vsem, punce "moje". Verjamem, da me ni vreden, ker je grd z mano, čeprav se mi ta hip zdi, da bi vse potrpela, se še dodatno ponižala, prosila..., samo, da bi nehalo boleti. Trenutno bi naredila vse, samo, da ne bi šel, četudi bi vse življenje po malem trpela. Saj vem. Problem je v tem, v glavi imam vse pošlihtano, da je tako bolje, da življenje brez ljubezni ni vredno živeti, da bo nekoč morda posijalo spet sonce..., ampak srce ve samo to, da ljubi in da je tukaj družina v igri. Ne morem niti verjet, želel si je mene, otroke, to stanovanje... in vse je šlo po planu, nobenih težav, da bi se jih naučil premagovat. In potem sva bila mal odtujena (en otrok za drugim), pa raje gre?! Sploh mi ne gre v glavo, da nekdo lahko to naredi in vse pusti za sabo. Nisem tudi prepričana v teorijo, da me bo nekdo nekoč resnično ljubil. Prvič sem izgubila vero v ljubezen - vsaj to, da lahko traja, ko zaljubljenost mine, saj me je "moj" imel neskočno rad do nedavnega-, sicer pa imam dva otroka in če pogledam, koliko lepih deklet je samskih, si ne morem mislit, da bi si kdo hotel poleg mene "nakopati" še dva otroka. Zdi se mi tudi, da so ljudje -vsaj večina -ful preračunljivi, egoistični, takoj, ko se problem napove, raje gredo, kot bi vlagali v zvezo, jaz pa zelo globoko čustvujem, materialne dobrine mi ne pomenijo nič (razen preživetje), hrepenim samo po ljubezni, družini, iskrenem prijateljstvu. In to tudi znam ceniti in v to vlagam. In prvi dve vrednosti sta se mi podrli, tako da imam občutek, da se mi je podrl svet in da nikoli več ne bo, kot je nekdaj bilo..., da nikogar več nikoli ne bom zmogla sprejeti v naše življenje, ker me spet lahko okrog prinese. Morda čez nekaj mesecev ali pa čez 20 let. Enkrat gotovo... Strah me je tudi, da ga nikoli ne bom nehala ljubiti in si ne bom znala sestavit življenja, ker bom vedno upala, saj smo njegova družina. Uspelo ti bo, verjemi. Ščasoma bolečina mine, takrat se lahko distanciraš od situacije in ti stvari postanejo kristalno jasne in smiselne. Vsak konec je nov začetek, pa zaupaj vase!
|
|
|
|