pokec3609
|
Prosim ne me obsojat, ker delam paniko....prosim za nasvet, ker ne vem več kje se me drži glava. v ponedeljek je moj sonček ( 5 mesecev in pol ) začel smrkat, to je trajalo do srede, brez vročine, skratka samo nosek je malo nagajal kar smo poštimali s fiziološko. Nato sreda popoldne že čist ok, četrtek čist dobr ( vriskal, se smejal), nato pa v petek zjutraj bum...vročina 38,7. Klicala mojga da je pršu prej domov , ga peljeva k zdravniku,(morm povedat da njegova zdravnica ni delala, tak da smo mogli k drugi ) nakar me skoraj da nočjo vzet,( rečejo da naj gremo kar direkt v bolnico) češ da če ima samo vročino, domov pa velik pit in zbijat vročino s svečkami,čepamislim da mu je še kaj drugega pa da naj gremo v bolnico. Komaj dosežem da ga za vraga vsaj pogleda, ( nisem hotla da bi kr na vrat na nos letela v bolnico, ker ko pa prideš v bolnico te pa nahrulijo da zastonj delaš paniko ) No in res ušesa bla v redu,grlo tudi,pljuča tudi , v laboratorij ga seveda ni dala....predpisala nam je svečke in pa operil (tega mu še nisem dala, ker v navodilih piše, da je od 1 leta naprej)..pa smo šli domov. Zdej od petka(se pravi včeraj) je pa tkole....vročino ima še kar tam do 38,7 ,tut 38,9 je že mel, nato mu dam svečko in mu pade na 37,2 in tko po svečki zdrži tam nekje 7 ur,potem je spet kriza. Pije ogromno,samo ponoč mi je spil tko mal po mal 4 dcl čaja( od 23 do 5 zjutraj),dans čez dan tut ful pil čaja, spil 2 fruteka, pojedel eno sadno kašico. Mleka pa od včeraj zvečer noče pit.!!!!!!!!!!!!!....Kak naj ga pripravim da ga spije????? Bo še bolj zbolel, če mi ne bo jedel mleka??... Naj ga peljem še enkrat nazaj?? Še počakam?? Aja, vmes,ko mu vročina pade je vesel, se smeje, vriska, skratka kot da ne bi bil bolan. Čist sem že zmedena, berem od te nove gripe, vsa panična, eni mi pravjo da ga peljem v bolnico,drugi spet naj ne zganjam panike........aja sem pozabla še to povedat, pa poleg vročine mu zdej spet mal z noska teče, ampak res ful mal. Kaj pravite???
|