nova gripa (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naše zdravje

Sporočilo

čmrgelj -> nova gripa (14.11.2009 13:57:14)

Nisem še zasledila, ali je tu kaj govora o novi gripi, me pa zanima mnenje ali se bi cepili ali ne.

tikatonka -> RE: nova gripa (14.11.2009 14:57:34)

Že za navadno gripo sem se cepila samo enkar in dobila tako reakcijo da sem potem res odležala 14 dni v postelji. Drugače pa bolj ko berem razne članke o teg gripi bolj sem prepričana da se ne bom cepila niti noben drug družinski član.

Miška2006 -> RE: nova gripa (14.11.2009 17:37:18)

Zadnjih 5 let se cepim za navadno gripo in nisem imela NOBENIH stranskih učinkov. Ker imamo doma otroka, ki spada v rizično skupino, ga bomo cepili za "pandemsko gripo". Poleg tega se bomo tudi vsi v družini cepili za to gripo.

Sem že naveličana slediti temin onim čudnim debatam o cepljenju in cepivu. Resnično se s tem že bremenim zadnje 4 ali 5 mesecev. In imam pol kufer debat po TV in radiu, časopisih.

Mi se bomo, zgolj zaradi tega, ker ima otrok že tako hude pljučne težave.

Če teh problemov ne bi bilo, pa mislim, da se ne bi cepili.

zmajaz -> RE: nova gripa (14.11.2009 17:47:00)

IZVIRNO SPOROČILO: čmrgelj
Nisem še zasledila, ali je tu kaj govora o novi gripi, me pa zanima mnenje ali se bi cepili ali ne.

Malo pobrskaj - je že vsaj 5 tem odprtih o novi gripi na RR na različnih podforumih (čvekanje v tri dni, otroci, nosečnost in porod ...).

In še moj odgovor - NE, pri nas se ne bo nihče cepil.

ledenaa -> RE: nova gripa (14.11.2009 21:22:03)

http://www.zurnal24.si/svet/teorije-o-globalni-zaroti-149049

* Mateja * -> RE: nova gripa (15.11.2009 0:44:08)

IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

Zadnjih 5 let se cepim za navadno gripo in nisem imela NOBENIH stranskih učinkov. Ker imamo doma otroka, ki spada v rizično skupino, ga bomo cepili za "pandemsko gripo". Poleg tega se bomo tudi vsi v družini cepili za to gripo.

Sem že naveličana slediti temin onim čudnim debatam o cepljenju in cepivu. Resnično se s tem že bremenim zadnje 4 ali 5 mesecev. In imam pol kufer debat po TV in radiu, časopisih.

Mi se bomo, zgolj zaradi tega, ker ima otrok že tako hude pljučne težave.

Če teh problemov ne bi bilo, pa mislim, da se ne bi cepili.

kaj mi lahko poveš kaj je narobe z tvojim otrokom glede pljuč! naš je nedonošenček, star tako kot tvoj, pa se vseeno nebomo odločii za ceplejenje. kaj so vam naročili P.??

Hvala za odgovor!!

ely* -> RE: nova gripa (16.11.2009 21:10:51)

ne, preveč stranskih učinkov

Stran: [1]