|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   poraščenost v času nosečnosti
14.11.2009 12:46:30   
Anonimen
pozdravljene punce!

eno malo bolj tako vprašanje... user posted image sem v 36t nosečnosti, in mam kr velik trebuh, tako da ne vidim svoje "muce" spodaj, in s tem je tudi ne morem porihtati... kako ste vi ukrepale? ste pustile do poroda ali ste rekle svojim partnerjem... mi je kr malo nerodno...

hvala za odgovore...
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: poraščenost v času nosečnosti
14.11.2009 12:47:59   
Anonimen
Nerodno ti je zaradi??
če se ti ne brije in te ne moti pusti

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
14.11.2009 13:13:57   
niksika
Pomagaj si z ogledalom! Jaz si že kak mesec,sem pa v 25. tednuuser posted image

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.11.2009 13:15:07   
alička
Zakaj bi ti bilo nerodno, da te obrije partner, če se sama ne moreš user posted image

(odgovor članu niksika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.11.2009 13:26:26   
nincrli
Ja ji pač je...
Lahko se ne briješ, verjemi, da ne boš edina kosmata user posted image user posted image
Jaz se na srečo še vidim ampak sem nazadnje dobila en mozolj po britju pa sem takrat sklenila, da se ne brijem več, sam ne vem če bom vzdržalauser posted image

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.11.2009 14:19:55   
tassika
No jaz imam vedno urejeno, samo na koncu sem kar nekaj čakala in me je presenetilo in mi je odtekla voda in sem pač taka letela v porodnišnico, pa me noben ni čudno gledal, babica je vzela klinco in pobrila samo okoli presredka in to je bilo to.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.11.2009 14:22:03   
veronikab
Jaz sem tudi imela srečo, da me trebuh ni oviral toliko, da sem se lahko porihtala sama, le na koncu pred odhodom v porodnišnico, je stvar v roke vzel moj dragi.

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.11.2009 15:10:37   
kajalin*
Ko sem js imela trebuček je tudi nastala težava,pa sm se vsako nedeljo potrudila in obrila,rodit sem šla pa na srečo v pon. ;)

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.11.2009 16:01:31   
moci
saj greš lahko v salon.
jaz sem se v prvi nosečnosti videla, zdaj pa slabo kažeuser posted image

(odgovor članu kajalin*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.11.2009 18:28:04   
Jančika_
Jaz se porihtam bolj na slepo, pa z ogledalom si pomagam. Brez njega ne vidim čisto nič, pa mi kljub temu nekak še rata, no. Sem pa čisto na koncu, jutri dopolnim 38 tednov in trebuh imam juhuhuuser posted image .

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.11.2009 18:54:32   
luan
Jaz se tudi brijem sama in se že od začetka nosečnosti brijem dvakrat na teden, pa se mi zdi da sem se sproti navajala na velikost trebuha.Res pa je da zadnji mesec uporabljam tudi ogledalo.
Partnerju pa teh zadev ne prepuščam več, me je v prvi nosešnosti dvakrat porezaluser posted image .Se mu je tako roka tresla, da je bila groza.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.11.2009 20:37:50   
kaja13
Jaz se pobrijem na slepo, valjda se včasih tudi malo porežem. Zadnjič pa sem ogledalo v roko prijela... jao bože kakšno frizuro imam.. kot da bi me nekdo miže strigeluser posted image . Ma briga me... še 2-3 tedne pa bo konec britja na slepo!!!

(odgovor članu luan)
Neposredna povezava do sporočila: 12
14.11.2009 23:16:09   
gasilec
Že v prvi nosečnosti sem hodila v salon na brazilsko depilacijo, malo boli user posted image , ampak je hitro, lepo in dolgo časa gladko. Bila sem zelo vesela, ker mi ni bilo nerodno, ko so me zdravniki pregledali in higijena je 100% enostavnejša. Tudi zdaj v drugi nosečnosti hodim user posted image .

(odgovor članu kaja13)
Neposredna povezava do sporočila: 13
14.11.2009 23:27:49   
vika1
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

Jaz se porihtam bolj na slepo, pa z ogledalom si pomagam. Brez njega ne vidim čisto nič, pa mi kljub temu nekak še rata, no.

Jaz tud imam tako metodouser posted image

Mi pa imamo že 5 sončkov
pa še PRAVEGA PSA,čivavo!!!!

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 14
16.11.2009 15:43:57   
ZoyaEva
Ali je brazilska depilacija z voskom ?

Fajn je, če si dlake populiš, da traja dlje. Sam, sama ni šans, da to delam, ker res svinjsko boli.

(odgovor članu gasilec)
Neposredna povezava do sporočila: 15
16.11.2009 16:44:54   
charlyka
še eno vprašanje glede poraščenosti in sicer na nogah - si jih brijete al voskate?

jaz si redno vse voskam, vendar pa mi je kolegica rekla, da voskanje v nosečnosti naj ne bi bilo priporočljivo, ker ti lahko nastanejo modrice (verjetno ker je koža bolj občutljiva) ... kakšne so kaj vaše izkušnje? sama sem sicer šele v 13 tednu, vendar me te zadeve že skrbijo, ker sem kar precej kosmata user posted image user posted image

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 16
24.11.2009 19:18:13   
biba77
Jaz sem v 1. nosečnosti hodila do konca na voskanje, pa nisem imela modric...

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?