buči
|
No, da se najprej opravičim, ker sem tako naslovila temo, recimo da to pomeni "kravžljanje živcev". :hudicek: Pustimo to, da se že od malega ne moreva. Srala mi je po glavi, ko sem bila še otrok, me ves čas nadzorovala, se hvalila z mano naikoli, meni pa vedno metala le kajle pod noge. Ko se je moj mož (takrat še fant) preselil k nam, sem bila največja p... na svetu. Hvala Bogu, da vsaj njega obožuje, da je dala vsaj njemu mir. Zadeva se je malo umirila, ko sva povedala, da sem noseča. Da se ves čas sili zraven, da se vmešava tam, kjer ni treba, je le milo rečeno. Aljaž jo obožuje - o.k., mapka da ga ves čas draži, zjutraj še iz spalnice ne pridem, je že na vratih, se hočemo guncat, je zraven, MATR, A SE LAHKO USERJEM BREZ TEBE, MAMICA???!!! Danes me je že tako sprovocirala, da je za znoret! Potem malo znorium in je par dni mir, sem največja grdoba, potem pa ko vidi malega: "Joj, te že cel dan nisem videla, lubček, pikec, ..." Za bruhat!!!!! Najhuje je, ko moža ni doma, in to je recimo danes. Želim se znjo pogovorit, pa sploh ne posluša, ji razlagam, kaj mi ni všeč, da se ne more vtikat v naše življenje, najino vzgojo, da je ona pač babica, ki ima malega rada, ki ga vozi ven, kdaj previje, če je nuja (tega še ni nardila, ker ima vedno kaj pametnejšega - kava s sosedo, mali pa ves moker), da naj ne spodbija naju, da naj malega ne draži, da mu ne bo naredila nič dobrega, če ga bo samo valjala po rokah, jaz pa dneve in dneve na fizioterapijah in okrog ostalih zdravnikov, pa jih tam poslušam. V glavnem: ne maram je!!!! Sorry vsem tistim, ki nemislite isto kot jaz. Blagor tistim, ki imate normalne mame. HVALA TAŠČA, KER SI COOL, KER SI NORMALNA IN KER VEŠ, KJE JE MEJA IN KER SE ZNAŠ "OBRNIT"! Dragi možek, pridi hirto domov s službenega potovanja! Meni se trga, Aljažek te pogreša! Jaz tudi! Rada te imava!! Oh, samo, da sem se skašljala, tudi če ne boste nič komentirale! :kuza:
|