Tolk se dogaja .... (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


tia&silvija -> Tolk se dogaja .... (16.6.2005 21:09:48)

Morem se malo pohvalit.
Zadnji teden se je zgodilo toliko stvari, da kar ne dojemam. Naša Tia se je tolk stvari naučila, da je joj. Kar en morem verjet kako ti mali pamžeki hitro dojemajo.

Tia je stara 7 mesecev in pol in je ta teden začela intenzivno mahati (dajati pa-pa), z glavico migat levo in desno ko sliši muziko ali ko mami poje pesmice, z rokico pokaže kako je velika, če ji pokažeš kako se piha skozi nos in grdo pogleda zna ponoviti, danes pa je tudi prvič sama vstala ob podpori. Morem povedat, da se še ne plazi in ne kobaca. 10 dni nazaj je imela še tako "gumijasta" kolena in težko ritko, da sem mislila, da ne bo do dveh let shodila. No pa sem se očitno zmotila.

Upam, da so tudi vaše pikice tako pridne in zlate kot je naša Tia.

LP, Silvija&Tia




Anonimen -> Tolk se dogaja .... (16.6.2005 21:15:52)

Uuuuu, se mi zdi, da res veliko zna za 7 mesecev.
Bravo Tia :bravo::bravo::bravo:




Bejba -> Tolk se dogaja .... (16.6.2005 22:09:10)

Bravo :bravo::bravo::bravo:. Tudi pri nas smo se v zadnjem času kar veliko naučili. Znamo dat papa, živijo, buc-buc, lupčka, ko kdo reče plesa, plesa se začnemo pozibavat, skratka vsak dan kaj novega. Včasih malo zameša papa in živijo. Seveda pa ni vedno pri volji, da bi pokazal kaj zna. Ko se pač on odloči ;). Res so luštni tele naši škratki, le kaj bi brez njih :love:.

LP; Bejba




Stran: [1]