sanja nk. -> RE: bogati ali slavni? (16.11.2009 0:44:03)
|
IZVIRNO SPOROČILO: picola1 Če že moram izbirat samo med tema dvema možnostima, se sigurno odločim za bogata. Do slave mi ni, ker imam preveč rada zasebnost. V bistvu pa tako kot pravi Gina: bajno bogastvo potegne za sabo tolk enih stvari, predvsem negativnih, da je težko enemu navadnemu smrtniku obvladat take situacije, brez da se ti mal scufa al pa da postaneš domišljav in ti vse skupaj stopi v glavo. Mislim, da je res ful velik pritisk, če veš, da te lahko ubijejo zaradp tega al pa se skos sprašuješ (še posebej, če si samski), če so ljudje okrog tebe res tam zato, ker jim veliko omeniš ali morda zato, ker jih zanima tvoj denar... Itak mi pa nikol ni blo jasno, kako lahko nekdo, ki zadane sedmico na lotu (oz. dobi na splošno veliko količino denarja) in potem čez par let bankrotira...[sm=zmeden.gif] (očitno se jim tolk scufa, da vse zafrčkajo pa še sami ne vejo, kdaj...al kva?) To se kmalu navadiš [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]...to je davek...iskrene prijatelje pa je dobiti težko če si reven ali pa bogat.., imeti moraš enostavno srečo
|
|
|
|