Anonimen -> Zakaj po trak v Lj? (16.6.2005 20:46:32)
|
:zmeden:Ne vem, kam bi dala to tema, pa sem jo kr sm postavila :)- Torej...živim v kraju, ki je 45 minut vožnje oddaljen od Ljubljane. Kraj ni velik, recimo da šteje okrog 7.000 prebivalcev. Imamo trgovine, lokale (predvem to se mi zdi :zmeden2:, šolo, športni center, bazen, velik vrtec...skratka vse zadeve, ki sodijo v en povprečen kraj. Osnovne reči kupujem v domačem kraju (hrano, pijačo). Ko pa hočem kupit ene navadne spodnje hlače, se pa že zatakne. Na izbiro maš mogoče celo 3 različne modele. In če imaš srečo, dobiš celo svojo številko. Pri barvi pa se nimaš kaj zmišljevat - bele al pa črne in se že neha :(( Kaj hočem povedat:zmeden: Da ni čudno, da se odpravim tud po ene navadne spodnjice v LJ. Si vsaj lahko kaj izberem, ogledam, primerjam. Da o oblekah ne govorim. Zase v svojem kraju ne dobim nič, ker nikjer ne prodajajo hlač podaljšanih velikosti. :zmeden2: Pa ne vem, če sem edina ženska tle, ki je 180cm velika:zmeden: Ampak ok, sem se navadila in tako cunje že leta kupujemo v Lj. In se je zataknilo v soboto. Pihalo je, nekje smo izgubili običajen otroški trak za na glavo, drugi je bil zelo umazanan. ah nič, sem si rekla, greva midva s Filipom to kupit. V prvi trgovini nimajo.:grrr: V drugi je seveda pestra izbira (3 različne barve) in vsi trije preveliki. V tretji me prodajalka čukasto gleda in me vpraša, zakaj trak zdaj rabim??? Ja, da ga dam otroku na glavo valjda. Pa pravi..Aja, mi bomo to šele jesen dobili, gre takrat bolj v prodajo :zmeden::zmeden::zmeden: Šibam naprej - zadnja možnost - zopet na izbiro 4 trakovi, od tega sta bila dva celo prav velika a ROZA barve. In prodajalka...samo da bi prodala...ah, če ga nujno rabte, pol pa kar tega uzemte.:zmeden::zmeden::zmeden: Kako naj dam malemu na glavo roza trak z mašnco na sprednjem delu:zmeden: V glavnem...razočarana. in potem se sprašujejo, zakaj se pri nas trgovine zapirajo, na vsakem vogalu pa cveti posel gostilni:zmeden: Tako sem lepo usedla v avto in v Lj izbrala trak, kakršnega sem želela. Saj ne vem, zakaj sem to hotela povedat, ampak sem vam.:)- Mogoče zato, da boste vedele, kako vam je luštno v velikih mestih. :)- Tlele verjetno vse nosijo enake spodnje gate :)-:)-:)- Pa pozdravček:rozica:
|
|
|
|