Dlesni!! (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

chips -> Dlesni!! (16.6.2005 19:08:36)

Imam problem,in sicer mi iz dlesni full teče kri imam občutek da se mi zobje majejo.Jem jabolke,breskve.Čim bolj trdo sadje ampak mi nič ne pomaga to se mi je začelo dogjati 14 dni nazaj.Si čistim zobe z nito ,krtačko, vse sem že probala pa nič ne pomaga.Prej nisem nikoli imela večjih problemov z zobmi in dlesnimi.Jutri imam zobozdravnika in upam da bo povedal kaj pametnega glede tega!!
:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

MojcaG -> Dlesni!! (16.6.2005 19:47:25)

nimaš kaj, razen kupi si mehko zobno ščetko in pasto za občutljive zobe in dlesni.. to je zaradi nosečnosti..

Tiamo -> Dlesni!! (16.6.2005 20:54:27)

Jaz sem šla do zobarja, mi je spucal zobni kamen, kupiti sem mogla mehko ščetko in ustno vodo Curasept ADS 220. Po enem tednu so bili vidni učinki. Zdaj mi kdaj pa kdaj še malo zakrvavijo dlesni, ampak ni panike.

Če boš kupovala ustno vodo, jo kupi v mullerju ali DrogerMark, ker je za cca 1000 SIT ceneje kot v lekarni.

Lp Tia74

Margareta -> Dlesni!! (16.6.2005 23:24:18)

Sem imela sama tudi te probleme, pa mi je zobozdravnik svetoval eno vodico za masažo dlesni, ki se jo dobi v lekarni. Potem sem si pa s tistim masirala in je izginilo.

chips -> Dlesni!! (17.6.2005 7:00:25)

Hvala!!!

Ada -> Dlesni!! (17.6.2005 9:10:44)

Meni zadevo rešuje električna ščetka Sonicare, ki sčisti, pa ne rani, ter propolis, ki se dobi v lekarni. Sicer peče, ampak neverjetno pomaga.

Nannn -> Dlesni!! (17.6.2005 9:28:08)

Jest mam tud probleme z krvavitavmi iz dlesni...imam Sonicare in pa pasto Paradontax in je ze bolje...

Tale pasta je pa drugace zelo zelo pohvalna ampak ima eno lastnost...zelo zanic okus ima :zmeden:

LP Nannn :rozica:

Stran: [1]