klub za iskanje zaposlitve - Celje (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Finančne dileme starševstva

Sporočilo

mala biba -> klub za iskanje zaposlitve - Celje (13.11.2009 9:05:28)

Draga dekleta ali ima mogoče katera izkušnje z klubom iskalcev zaposlitve.....to te dajo na zavodu za zaposlovanje.....baje naj bi trajal tri mesece po 4 ure na dan?....dobiš 100 eur več socialne pomoči - baje.....samo kaj, pišeš prošnje kličeš delodajalce.....samo kdo ti bo dal službo v teh težkih časih?.....sicer sem pa noseča 2 meseca in sploh ne vem kako naj povem, kdo me bo pa uzel, čeprav bi rada delala...ker mi je dolgčas doma.....bila sem zaposlena 3,5 leta in sem uradno zaradi recesije ustala brez službe.....če pa odklonim pa mi še to vzamejo......ali ima katera kaj izkušenj s tem...se ga je katera udeležila?..hvala za odgovore.....

valerija77 -> RE: klub za iskanje zaposlitve - Celje (13.11.2009 13:10:44)

Jaz sem ga obiskovala pred leti. Ja tako nekako poteka. Tam si nekje od 8 do 12 ure. V tem času pišeš prošnje in kličeš potencialne delodajalce. Vmes se malo še "poigrate" razgovor za zaposlitev in to je to. In če boš klicala je po moje dobro da poveš da si noseča, res pa je verjetno da te bodo takoj zavrnili. Odvisno pa je tudi od tvojega poklica in za kakšno delo boš klicala.

aksela -> RE: klub za iskanje zaposlitve - Celje (14.11.2009 23:02:06)

mala biba

kaj pa si po izobrazbi in kakšne delovne izkušnje že imaš?

Morda ti pa lahko preženemo dolgčas in se najde kakšno delo zate.

Zanica -> RE: klub za iskanje zaposlitve - Celje (19.11.2009 8:41:40)

Ne vem zakaj sploh premišljuješ. Kako ti lahko to škoduje!? Kvečjemu, če najdeš zaposlitev, imaš večje prihodke od socialne v vsakem primeru! Pa četudi jo najdeš samo za določen čas. Jaz mislim da je tebe strah da te bo dejansko nekdo zaposlil, čeprav se tebi ne dela.  Pa še 100 EUR na mesec dodatno nič ne boli, a ne da?
Ni mi jasno to kako nekateri jamrajo da država nič ne pomaga pri iskanju zaposlitve, da si samo ena številka, to pa potrjuje da to ni res!

Seveda, ne moreš delati karkoli zdaj ko si noseča, ne mislim da moraš sprejeti kakršnokoli delo ki bi škodovalo otroku. Ampak v tiste 4 urice na dan lahko narediš marsikaj, in vsaj se naučiš nekaj, in spoznaš nove ljudi! Itak se gre samo za nekaj mesecev dokler ne boš v visoki nosečnosti, takrat boš itak šla porodniško.

Pa srečno z otročičkom!

sergy -> RE: klub za iskanje zaposlitve - Celje (14.12.2009 12:05:30)

Če katera ve za kakšno prosto delovno mesto(ekonomski tehnik) bi se priporočala.

sergy -> RE: klub za iskanje zaposlitve - Celje (18.1.2010 11:10:30)

Vem da sem tečna, pa vseeno me zanima če se je katera kaj spomnila.

sergy -> RE: klub za iskanje zaposlitve - Celje (15.3.2010 13:35:43)

Še vedno ni nič? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

Stran: [1]