krst (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

čaki -> krst (16.6.2005 18:25:53)

zanima me če je za krst lahko tudi torta-odprta knjiga? :ups::ups::zmeden::zmeden::zmeden:
zanima pa me tudi, kje prodajajo sveče in prtove za krst??:zmeden::zmeden::zmeden:
by

Tinna -> krst (16.6.2005 18:42:09)

Moje mnenje:
-torta je lahko po tvoji želji kakršnakoli...zvonček, knjiga, medvedek, sonček,...
-svečo in ptiček pa ponavadi dobiš povsod, kjer prodajajo vse za poroko oz. tudi v kakšni posebni knjigarni.

LP:rozica:

Žirafca Helena1 -> krst (16.6.2005 18:50:18)

Svečo in prtiček (belo oblačilo) lahko dobiš tudi v župnišču.
Mi pa smo svečo naročili pri neki gospe, ki ji dela in nanjo napiše ime krščenca in datum krsta in doda elemente, ki jih sam želiš.
Za belo oblačilo pa sem kupila bel serviet za pogrinjek in sem nanj izvezla ime sinka.

Oboje poglej pod moj album krst.

:miska:

Skabi -> krst (16.6.2005 19:10:37)

svečo in blago alhko kupiš v Mohorjevi knjigarni v celju ali v SLomškovi v MB ali naročiš preko Ognjišča (najceneje).
Mi smo imeli torto v obliki solze s takim malim anglečkom, ki je spal na trebuščku z ritko gor, pokrit pa je bil z odejico iz smetane. Kupili v zrečah. Kmalu bo v mojem albumu.

bskrle -> krst (16.6.2005 21:18:35)

Za torto res ni ovir. Prt je dober praktično vsak, le da je bel. V Družini je prav gotovo kak oglas. Svečo bi morala dobiti pri vsakem svečarju.

Stran: [1]