Hajli, vsem! Ali je katera imela mocno bolece prsi prve dni nosecnosti? Pa bradavicke? jOOOOOJJJJ; KAKO BOLIJO?
cao
Punci:sloncek:
Mina1 -> Znaki nosecnosti! (16.6.2005 16:48:15)
ja;), bolelo kot:hudicek:, drugače pa isti znaki kot pri M. Obakrat, tako da...
pa-pa Mina1
Puncek -> Znaki nosecnosti! (16.6.2005 16:59:08)
Mene prvic ni prav nic, zdaj, ko pa ze dolgo nacrtujem drugega, pa popolnoma novi znaki. Verjetno tudi malo psiha. Sem mislila, da bo tako hitr ratal, kot pri prvem :zmeden:
cauci Punci
Mina1 -> Znaki nosecnosti! (16.6.2005 17:04:24)
Ja, jaz sem tudi mislila, da bo drugi tako hitro kot prvi, pa je malo trajalo, res verjetno psiha in tako.
Relax, pa bo hitro, ali pa je že;)
pa-pa Mina1
smrka -> Znaki nosecnosti! (16.6.2005 17:36:57)
jaz sem imela tud bolece prsi ku hudic.. polj se je pa vse umirilo
Joj mene tud tok bolijo psa, da premisljujem, da bi se ponoci zacela nositi modrcek. Ze pred :nosecka: sem imela veliko stevilko nedrcka, zdej imam pa cedalje tezje in me zelo zelo bolijo, tako da ima celo moj :love: prepoved dotikanja (bogi on)!
biba77 -> Znaki nosecnosti! (17.6.2005 10:27:22)
Pa so vas kar cel dan bolele?? Mene samo obcasno in dosti bolj so obcutljive, ce "se najezim". :ups::ups::ups:
Kaj pa tisti zgodnji krci/spikanje, ki je se najbolj podobno rahlim menstrualnim krcem? Je bilo prisotno cel dan po malem ali samo obcasno? :zmeden2: Jaz sem zdaj v prvem ciklusu IUI in ne vem, koliko naj pripisujem Dabrostonu, koliko pa je dejansko od "morebitne" :nosecka: nosecnosti.
šnucika -> Znaki nosecnosti! (17.6.2005 11:39:07)
prsi in bradavičke imam občutljive že od zadnje ovulacije in seveda zanositve......veliko bolj in čisto drugače,kot so bile pred M.....;) In glede na to,da sem po naravi ploh in deska.....:)sem sedaj že lepo obdarjena.....prišla sem že do 4 pri modrčku........to je še posebej všeč mojemu :love:,mene pa še kar bolijo.....
belma -> Znaki nosecnosti! (19.6.2005 12:40:15)
:sloncek:hojla!!! jaz sem v 5 tednu nosečnosti.Pa me tudi že bolijo joške.Na dotik pa sploh fejs.Jemljem tudi Dobroston,ker sem imela nekaj malega rjavega izcedka. Lep pozdrav!!!:rozica:
Puncek -> Znaki nosecnosti! (30.6.2005 16:44:00)
Hajli!!!
Nic kaj prijetne novice! Nisem:nosecka:, se pa zato ze veselim naslednjega meseca.
Prav filing imam, da bis e zdaj pa ze lahko kaj prijelo!:zaspan::zaspan::zaspan: