Alči -> RE: viroza v času nosečnosti in posledice (13.11.2009 8:40:27)
|
Mene je 2. nosečnost totalno povozila, za razliko od 1, ko sem kar cvetela.Kar naprej sem bolna, nekje v 3m sem imela ful hudo drisko in bruhanje, več kot 1 teden nisem prišla k sebi, prehladi, nazadnje pa sem imela totalno zabite sinuse, me je bolelo vse, skupaj z zobmi in visoko vročino, pa spet drisko....Res da mi je zdravnica svetovala da naj probam odpravit to vse s čaji, sadjem, medom, pa lekadolom če bo vročina kar vztrajala nad 39, če pa ne bo bolje, pa se bova zmenili za antibiotike. Tako da, kaj naj rečem, pazi nase, viroze pa so pač del tega časa v katerem smo. Pa otroček iz tvojega telesa pobere vse kar rabi in tebi lahko teh zalog hitro zmanjka. Sem pa zadnjič ravno o tem govrila s svojo G, pa pravi, da nekako ni pametno vase vnašat raznih "pripomočkov" za izboljšanje imunskega sistema, kot so npr imunal in am.slamnik, ker ne želijo pri nosečnicah umetno vzdrževati im. sistema...spraševala sem jo namereč ravno zarad tega, ker sem skooooos neki bolna in se ne poberem samo s čajčki, pa sem imela v mislim EKolostrum...Pravi, raje zdrava prehrana z veliko vitamini in tekočine[sm=zmeden.gif]. Saj bo....
|
|
|
|