evo nas (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Aljakop -> evo nas (16.6.2005 15:12:19)

evo,smo že boljši:)...Je zdravnica rekla,da ni nič hudega, samo ena mala virozica ( neki na endo ali nekaj podobnega..:zmeden2:) z izpuščajčki-mozoljčki,ki pa zginejo sami od sebe in niso nalezljivi. Baje je tipična za majhne otroke. hvala bogu ni kakšna peta bolezen ali kej drugega, ala, pa tudi piška ni vneta, vsaj to:bravo:
Danes smo se pa kar fajn naspale:bravo: in zdaj smo kot :rozica:

lp
alja

Minki -> evo nas (16.6.2005 16:02:35)

:bravo:
kar tako naprej

ZARA -> evo nas (16.6.2005 18:35:40)

No super,Aljakop...sam da je mala boljše!!
Zara je tud imela zdej po celem telesu ene mini mozoljčke,celih 14 dni...a je blo pri vas kej podobnega??

Aljakop -> evo nas (16.6.2005 18:54:56)

No,ja,mi smo imeli mozoljčke ''samo'' tri dni, zdaj zgleda da počasi izginjajo:bravo:..Mogoče je tudi pri tebi tako:zmeden2:...Sem bila vsaj pomirjena,da ni nič hudega, vsaj nalezljivi niso:bravo:. Boš vidla, bo mimo, če pa ne,pa pokliči,pa vpraši...Jaz sem šla k zdr. ker je tudi nekaj bruhala,zdaj pa je spet vse ok:bravo:

lp
alja

ZARA -> evo nas (16.6.2005 18:59:09)

Sej sem jo peljala k zdravnici že prejšnji torek,pa prav da bo zginlo samo od sebe,nek virus...sam Zara ni nič bruhala...
Obnaša se pa kot da ni nič bolana...sam zdej pa res izginjajo...

Aljakop -> evo nas (17.6.2005 12:27:47)

tudi Taja je bruhala samo 1x, potem je bila v redu..mozoljči tudi že zginjajo in spet je naša stara Taja,ki jo kar meče od energije:)-:bravo:

lp,alja

Stran: [1]