liliana -> RE: Zmešalo se mi bo... (12.11.2009 16:04:36)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lady Birdkiller IZVIRNO SPOROČILO: Lisička Dada IZVIRNO SPOROČILO: Lady Birdkiller Tejči a ni kamere na bankomatu? Kaj pa številke transakcij na bankomatu, ki so bile izvedene za tabo? Mogoče je tisti ki je bil takoj za tabo vzel? Dobra ideja. Preveri, od katere banke je bankomat ter jih pokliči in jim razloži situacijo. Verjetno bo potreben osebni obisk v banki (naknadno), ampak če ob bankomatu ni kamere, potem tistega, ki je prišel na bankomat opravit transakcijo za tabo, ne morejo obtožiti, da je vzel ta denar. Četudi ga je, mu brez kamere tega ne morejo dokazati. In če bi jaz na bankomatu zagledala denar, bi ga samo vzela, transakcije pa tam ne bi opravljala, saj bi se od bankomata po hitrem postopku odmaknila, preden bi morebiti prišel nazaj lastnik denarja. Če bi jaz tako razmišljala, se s tem ne bi izpostavljala. Če bi, seveda. Jaz sem lisičko razumela bolj v tem smislu, da je razložila kaj bi morebiti lahko naredil človek, ki bi prišel za Tejči ali pa tudi za mano, če bi sama pozabila denar.....in se poslužil tistega, kar se mu nudi
|
|
|
|