Poka -> RE: Kuhinja-kaljeno vs navadno steklo (7.4.2010 15:46:41)
|
Proti ploščicam je pa steklo res na žalost kar drago, ampak ker je tega po navadi par kvadratov, potem ne zgleda tako veliko. Če je kak aluminijast okvir, je potem še več. Vem pa za ploščice, ki zgledajo kot steklene, nimam slike, ampak jih prodaja znanec za Marazzi. Me je hotel prepričat, cena verjetno tudi ni tako nizka, ampak meni je še vedno steklo naj. Ne pa mešat kaljenega stekla in emajliranega, ker to sta čisto dve skoraj drugačni stvari. Skozi emajlirano se ne vidi, to je pobarvano steklo, ki je pa res potem žgano in sicer ima iste lastnosti kot kaljeno - ampak zaradi barvanja pride dražje. Kaljeno mora biti še potem nekoliko cenejše. Imam pa jaz eno vprašanje za Laro: dolžinna tega kuhinjskega stekla in po možnosti debelina. In če je to steklo v enem kosu ali večih? Problem je v tem, da če gre za večje dolžine, ne moreš dobit stekla v enem kosu, ker bi se menda lahko zlomilo (že med prevozom navadnega v kalilnico) pa me zanima, če pa ima katera vsaj 3 m stekla v enem kosu in če je bilo kaj problemov. Jaz imam kuhinjo skoraj 4 m in menda da ni šans, da damo notri steklo v enem kosu, me je pa strah kako bo zgledalo v večih.
|
|
|
|