Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
tud jest sem malček zmedena 16.6.2005 14:32:36
|
|
|
|
Magi*
|
hojla buškica! krvav flekec je lahko od vnetja mehurja. opazuje, če je tudi urin rdeče obarvan. vsaj pri meni je bilo tako. boli in peče pa kot :hudicek: primotren pa dokaj hitro pomaga, do takrat pa lahko vzameš še kaj proti bolečinam. ogromno tekočine pij, predvsem ursi čaja in počivaj.
|
|
|
|
tud jest sem malček zmedena 16.6.2005 14:33:31
|
|
|
|
petka
|
Jaz sem že expert pri vnetju mehurja. Se mi vname vsaj 4x na leto. Ne vem sicer kaj je pri tebi vzrok krvavitve, jaz sem imela namreč skoraj vsakič pri vnetju mehurja tudi kri v urinu, ki pa je v 1-2 dneh jemanja Primotrena izginila. Priporočam ti, da če boš imela krvavi flekec več kot 1 dan, se vrni k zdravniku, vnetje mehurja se ti lahko namreč razširi na ledvica. Lahko pa je seveda tudi kaj drugega...??? :zmeden:
|
|
|
|
tud jest sem malček zmedena 16.6.2005 14:57:10
|
|
|
|
buškica
|
Ja jest sem pa mislila da je že menstra, pa sem se očitno zmotila. JA pa mal me glava boli po teh tabletah.
|
|
|
|
tud jest sem malček zmedena 16.6.2005 15:59:18
|
|
|
|
girly
|
ja, ta kri bo od vnetja mehurja, premalo piješ...daj, skuhaj si še ursi čaj, to pomaga, da ledvice več delajo, posledično se mehur pogosteje polni in pogosteje odvajaš vodo. sjupaj s primotrenom boš v nekaj dneh ok srečno :rozica:
|
|
|
|
tud jest sem malček zmedena 16.6.2005 16:09:28
|
|
|
|
baguSka
|
Buškica tableta so kar močne in če te po njih boli glava je sam še razlog več da premalo piješ. Še enkrat: pij, pij in še enkrat pij!!! Kot pravijo druge: ursji čaj je tanartabol.;)
|
|
|
|
tud jest sem malček zmedena 16.6.2005 16:10:29
|
|
|
|
baguSka
|
Aja če je bla kri pomešana z urinom potem je to posledica mehurnega vnetja. Če je pa iz nožnice, potem pa že veš o čem ponavadi debatiramo na tem forumu.;)
|
|
|
| Stran: [1] |
n,s ali j na koncuAmimamikatero ime od teh treh skoraj enakih????Inan (
34%)
Inas (
14%)
Inaj (
52%)
Število vseh glasov: 169Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!