Jessy
|
Da se še malce oglasim, predno omagam! Konferenco sem preživela, kljub temu, da me že od 17h boli glava. Tablete nočem vzeti, ker je boljše, da je ne, pa itak bom šla kmalu spat. Sem pa tako utrujena, da enostavno nimam energije, da bi se pripravila za jutrijšnji pouk. No, nekako bom mogla tudi to poštimat. Bom že kako! Nisem mogla verjeti svojim očem, da je moj :love: sestavil zibelko. Je danes dobil ekspresno pošiljko z okovjem, meni pa nič povedal, ker me je hotel presenetiti. No, pa sem jaz njega, ker sem prezgodaj prišla domov, ampak sem bila vseeno zeloooo vesela, da se je lotil sestavljati, ne da bi jaz to prosila, kot je običajno pri naši hiši. Da ne govorim, kako je bilo z najino kuhinjo. Že tako sva jo čakala 4 mesece, pol pa končno pripeljejo, raztovorijo, odidejo, mi čakamo montažerja, ki pride po kakih 14. dneh, se loti sestavljat in glej ga slomka....manjkala je ena cela omara. Kaj je sledilo??? Čakanje nadaljna dva meseca, da sva še tisti kos dobila. OBUP!!! Pa tako vse "kao" pregledajo! Ampak, smo preživeli!!! Moj :duda: je pa danes bolj umirjen. Izgleda, da je tudi :duda: utrujen, tako kot mamica!!! Ampak kar pogrešam tisto dejavnost, ki jo običajno izvaja! So pa ti naši :love: prav posebneži. Tako hitro nas znajo razjeziti, potem pa sami ne vedo, kako bi se prikupili nazaj. Očitno so vsi isti!!!! Brez njih pa tudi ne moremo, kajne?! Takole...jaz odhajam pod tušek, pol se lotim še dela za jutri, nato se vrnem pogledat, če ste kaj novega napisale, pol pa smuknem v posteljo in upam, da bom tako fino spala, kot sem danes ponoči! Do takrat pa....uživejte!
|