Janey -> RE: Linea snella (16.11.2009 11:34:02)
|
Cena je odvisna od tega koliko obiskov je potrebno. začne se tam okoli 300 eur na mesec. jaz sem si izbrala program 10 mesecev in plačala s popustom nekaj manj kot 2900 eur. začela sem hoditi konec septembra in sem RES zadovoljna. tako s programom, prehrano, kot tudi s terapevtkami. rezultati so vidni in moja samozavest je večja. izgubila sem 10 kg in 50 cm. moj cilj je sicer več kot 25 kg, ampak še nisem niti na četrt. zelo rada grem tja, vedno je prijetno vzdušje, vedno te pričakajo z nasmehom in se veselijo za vsako izgubljeno kilo in centimeter. jaz sem si računala koliko stane zasebni trener v fitnesu in pride enako,če ne dražje. meni je vredno vsakega centa, sedaj ko so vidni rezultati in izboljšano moje počutje!! mene so navdušili s tem, da sam delaš za to, trdo telovadiš in tudi prehrana je super. temelji na principu zdrave prehrane. pazis na glikemični indeks in moraš imeti vsaj 5 obrokov. nikoli nisi lačen, marsikatero hrano pa lahko zamenjaš z drugo bolj zdravo obliko te vrste hrane. jaz lahko samo hvalim in rečem, da se res splača.
|
|
|
|