Kateri sušilni stroj? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Gospodinjski nasveti

Sporočilo

Kiki -> Kateri sušilni stroj? (11.11.2009 19:16:25)

Izbiramo trenutno med dvema:

- Electrolux EDC77570 http://www.electrolux.si/node38.aspx?productId=16791
- Whirpool AWZ 8665 http://www.mimovrste.com/artikel/3270020418/kondenzacijski-susilni-stroj-whirlpool-awz-8665

Ali jih katera ima in kako ste zadovoljne?

Priporočam se pa še za kakšenga ki ga imate in je preverjeno dober.... Hvala vsem... [sm=smiley1.gif]

Barbara_L -> RE: Kateri sušilni stroj? (11.11.2009 19:56:28)

Že dolgo časa v prijateljstvu z Boschovem sušilcem. So far, so good. Super je.

Isabellabina -> RE: Kateri sušilni stroj? (11.11.2009 21:42:23)

Jaz imam po tanovem tega...super zadovoljna..prej sem imela od Gorenja,pa se mi je stalno kvaril pa še v C razredu je bil,ta tanovi pa je v A+ in osuši super.Ima pa Mercator akcije staro za novo...malo se pozanimaj....Sem pa imela na lagerju tudi od Aeg,Electroluxa..pa je prevagal Boschov
Sušilni stroj Bosch WTW86560BY Foto [image]http://www.enaa.com/oddelki/mojDom/assets/product_images/Bosch_WTW86560BY.jpg[/image] Sušilni stroj Bosch WTW86560BY je nov proizvod iz Bosch-a, ki vas bo prepričal s svojimi izjemnimi lastnostmi, s kakovostjo, z uporabnostjo in z lepim izgledom. Spada v najvišji energijski razred A, kapaciteta perila za sušenje pa je kar 7 kilogramov.

Vsebuje edinstveno tehnologijo s toplotno črpalko, ActiveAir tehnologijo, Duo-Tronic sistem ter Sensitive Drying sistem. Bosch WTW86560BY kondenzacijski sušilni stroj se ponaša z velikim bobnom iz nerjavečega jekla, popolnoma elektronskim upravljanjem, LCD display-em ter s  funkcijo prednastavitve časa vklopa.

LCD zaslon prikazuje tudi preostali čas sušenja. Ima še samočistilni kondenzator, kovinsko kljuko pri vratih, zvočni signal ob koncu programa ter razsvetljeno notranjost bobna. Vrata bobna so steklena in se odpirajo v desno stran.

Osnovne tehnične lastnosti:
Energijska nalepka: A
Tehnologija s toplotno črpalko
Zmogljivost: 1 - 7 kg
Poraba: 7 kg bombaža, suho za v omaro
1400 obr/min - 1.61 kWh - 106 min,
1000 obr/min - 1.9 kWh - 124 min
ActiveAir tehnologija
DUO-Tronic
Sensitive Drying System: Velik boben iz nerjavečega jekla, z nežno oblikovanimi prečkami - soft design
Popolnoma elektronsko upravljanje stroja z enim gumbom za sušenje, posebne in časovne programe
LC display za prikaz poteka programov, prednastavitev časa vklopa, prikaz preostalega časa, dodatnih funkcij in servisnih namigov
touch control tipke: Start/Stop, Nežno, Enostavno za likanje, Meni, Spremeni
Dodatni programi: Za volno, Mešano, Sportswear, Super kratek 40
Poseben program: Bluze/Srajce
Samočistilni kondenzator
Kovinska kljuka pri vratih
Razsvetljena notranjost bobna
Rahljanje perila 120 min po končanem sušenju
Zaklepanje stroja in programov, Zaščita pred otroci
Zvočni signal ob koncu programa
Steklena vrata, desno odpiranje vrat
Dimenzije aparata (V x Š x G): 84.2 x 59.8 x 62.5 cm
Možnost podvgradnje

Uradna stran Sušilni stroj Bosch WTW86560BY

mala biba -> RE: Kateri sušilni stroj? (12.11.2009 7:09:53)

Jaz imam od gorenja D60.35 in sem zelo zadovoljna....sušim vedno na senzor vlage tako da nikoli ni problem....vse dam noter tudi takšne stvari, ki KAO ne bi smela dati.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]....ni razred A ampak je B.....drastično povišanje elektrike pa tudi ne opažam....perem in sušim pa na veliko....seveda ni v najvišjem cenovnem razredu, kar je bilo zame najbolj pomembno....

Mici7 -> RE: Kateri sušilni stroj? (12.11.2009 10:16:52)

Tudi jaz imam Bosch-a, tega razred A s toplotno črpalko. Super. Zadovoljna sto na uro. Najboljši nakup zadnjih let. Prej pa nisem imela nobenega. Vem samo to, da odslej vse kupim od Bosch-a.

Ajona -> RE: Kateri sušilni stroj? (16.11.2009 13:24:38)

Jaz imam tudi tega Boscha, sedaj tri dni (prej odzračevalni gorenje, sem bila zelo zadovoljna, stal je na terasi)

Kar me moti pri tem Boschu, je to, da je potrebno po vsakem sušenju izprazniti posodo z vodo in se ne da priključiti direkt na odvodno cev, ker prej mi za to ni bilo treba skrbet:)) Eni modeli imajo to možnost, vendar nimajo toplotne črpalke.

Toplotna črpalka ropota kot hladilnik, malo me tudi to moti.

Sem brala komentarje na MONu, da se dvema boben ne vrti, no meni se vrti.

Prvo sušenje je bila posteljnina zelooo stlačena, sedaj se pa navajam,  imam pa pralni in pomivalni tudi Bosch, oba stara eno leto in sem zadovoljna.

k30 -> RE: Kateri sušilni stroj? (18.11.2009 18:55:59)

Miele

Isabellabina -> RE: Kateri sušilni stroj? (18.11.2009 19:02:46)

IZVIRNO SPOROČILO: Ajona

Jaz imam tudi tega Boscha, sedaj tri dni (prej odzračevalni gorenje, sem bila zelo zadovoljna, stal je na terasi)

Kar me moti pri tem Boschu, je to, da je potrebno po vsakem sušenju izprazniti posodo z vodo 
in se ne da priključiti direkt na odvodno cev, ker prej mi za to ni bilo treba skrbet:)) Eni modeli imajo to možnost, vendar nimajo toplotne črpalke.

Toplotna črpalka ropota kot hladilnik, malo me tudi to moti.

Sem brala komentarje na MONu, da se dvema boben ne vrti, no meni se vrti.

Prvo sušenje je bila posteljnina zelooo stlačena, sedaj se pa navajam,  imam pa pralni in pomivalni tudi Bosch, oba stara eno leto in sem zadovoljna.

Zakaj pa ?Jaz jo izpraznem ,ko sam zapiska in nič prej,to pa je  pri enem petem ali šestem sušenju ,pa tudi hrup v primerjavi z mojim prejšnjim Gorenjevim je za pol manjši,res pa takrat ,ko črpalka pretoči vodo v zbiralnik ima drugačen glas tako poči,pa sem se že navadila na to in sploh mi ni mar.Važno ,da dobro posuši in v pol krajšem času ,kot mi je ta star...jaz sem ful zadovoljna z njim pa ga imam zdaj slabe tri tedne.

tweety83 -> RE: Kateri sušilni stroj? (22.11.2009 10:30:04)

Tud jaz imam sušilec Bosch in je fenomenalen!

Stran: [1]